Bordvifte

Etter forrige års varme var jeg snar å kjøpe ei bordvifte da jeg så de hadde på Maxi. Jeg vil ikke være en av de som ikke har vifte i år om det er nødvendig! Men det jeg lurer på er: Jeg har montert vifta, den er stødig og virker, men jeg har ikke brukt noen av skruene som fulgte med eller den svarte dingsen som satt på vifta fra før av. Hva har jeg gjort galt?

PS: Vi kjøpte forresten også 64 doruller. Ja, de var billige! Hihi. 1,- pr. stk. Men så måtte vi også kjøpe i pakker på 64 stk. Vi går ikke fri på en stund i alle fall.

Kommentarer

  1. hanna skrev:

    haha, på maxi ja =D

  2. Ingunn skrev:

    Oooh, var det på Maxi? Vi bruker perverst mye dopapir.

  3. Ingunn skrev:

    Jippi, nå kjøpte vi og! Litt pinlig å drasse 64 doruller gjennom studentbyen, så jeg fikk JK til å gjøre det. Mohahaha. Takk for tips, nå kan jeg rulle meg i dopapir i flere måneder!

Din kommentar

*

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: