Litt syt om jobben

På jobben har jeg en liten nedtur for tiden. Det er vanskelig å komme inn i jobbmodus, synes jeg. Bare det å føle at jeg ikke vet hva man skal gjøre utenom det folk ber meg om, er veldig tungt, for da føler jeg at jeg bare står og henger. Noe jeg nok sikkert gjør mye av. Det blir jo bedre og bedre, men jeg skulle ønske det gikk litt raskere. Jeg savner nesten det å ha fem-seks ting man skulle gjøre samtidig, stresse rundt for å få gjort jobben, og følelsen av at man har oppnådd noe når man er ferdig.

Jeg har også gjort noe dumt, eller, sagt noe dumt, men men… Ikke så mye å gjøre med det nå.

Ellers har jeg indirekte, eller direkte, blitt truet på livet, men sånn skjer jo også titt og ofte i yrket. Godt man er litt hardhudet, sier jeg bare.

Av positive ting har jeg blitt bedre kjent med noen av de jeg ikke har kjent så godt før, og det er veldig koselig. Det er jo for det meste utrolig hyggelige og morsomme mennesker jeg jobber med, bare så det er sagt.

I kveld skal jeg ha noen av jobbjentene mine over til spillkveld. Det gleder jeg meg veldig til. Disse jentene er gull verdt i en hektisk hverdag, det er i hvert fall sikkert!

Kommentarer

  1. Irene skrev:

    en klem skal du få :love:

    håper du snart få bedre dager

  2. Hanne-Lill skrev:

    Huff, det e kjipt å føle at man ikkje bidrar så mye som man ønske!!! Håpe det blir bedre snart!!!

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge