Bridesmaids!

I går var jeg så heldig å få bli med på før-førpremiere på Bridesmaids. Det var søteste Ingvild og Fredrik fra Medialight som inviterte til visning av filmen som ser ut til å bli den store jentefilmen i sommer.

Ettersom Mannen ikke klarte å komme hjem til avtalt tid var jeg en smule forsinket, men klarte å komme meg avsted slik at jeg fikk med meg sosialisering med sushi og vin (vann for min del…) med 16 andre bloggere. Jeg har jo aldri smakt sushi før, og siden jeg fremdeles er litt uggen var jeg beskjeden med å forsyne meg, men jeg skjønner det nå. Det som får folk til å bli hekta. Og jeg kan jo bare spise vegetarisk sushi, så det er nok flere smaker om man kan spise rå fisk. Nam!

Ikke nok med at de var snille nok til å fylle magene våre med middag, så prakket de på oss snacks også, og så var det inn i kinosalen for å se det vi hadde kommet for: Bridesmaids!

For å være ærlig var jeg skeptisk. Det ble promotert som den kvinnelige Hangover, men den har jeg ikke sett fordi jeg har tenkt at det ikke er helt min type humor. Jeg så for meg mange flaue scener og prompehumor. Og det var det. Men så innmari gøy også! Jeg bruker som regel ikke le når jeg ser film — det er heller sjeldent, men jeg lo mye. Filmen handler rett og slett om forloveren Annie, som gjør sitt beste for å gi sin beste venninne de beste bryllupsforberedelsene hun kan, men ting går så klart ikke som planlagt. Det hjelper heller ikke at livet hennes er et kaos, og at hun føler at hun må konkurrere mot brudens andre venninne som er perfekt. Filmen var underholdende fra start til slutt, og til tider så flau at jeg satt med hendene over ansiktet. En herlig feelgood film, uten «perfekte» Hollywooddamer eller glatte modellmenn.

Hurra! Se den med venninnene dine i sommer. Den har Norgespremiere 8. juli, og har allerede spilt inn mer enn Sex and the City i USA. Besøk gjerne den norske Facebooksiden til filmen.

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge