Storesøster anbefaler: Kubbe rydder opp

Da jeg kjøpte Se og Si til Lillemor kjøpte jeg også Kubbe rydder opp. Den gang ble hun litt frustrert av et av mini-spillene og ville ikke spille det igjen. Men nå har vi tatt det fram igjen, og hun elsker det!

Vi hadde med oss iPad-en da vi reiste nordover i forrige uke, og da ble Kubbe spilt ofte. Spillet er basert på Åshild Kanstad Johnsen figur, Kubbe, og går ut på at han må rydde før han kan legge seg. Det er leker og ting over alt, og alt må på plass. Det er 6 mini-spill som har forskjellige sorterings-temaer: Farger, lyder, skygger, navn, ting som passer sammen, og etter hvor de hører hjemme.

Så rotete du har det, Kubbe! Bilde fra App Store.

Så rotete du har det, Kubbe! Bilde fra App Store.

Og når alt er ryddet kan Kubbe sove. «Se!» sier Lillemor og peker på Z-ene som strømmer ut av hodet til Kubbe. Og så skal det spilles tre-fire ganger til.

Kubbe rydder opp passer til barn mellom 2 og 5 år, og koster 21,-

Kommentarer

  1. Hanne-Lill skrev:

    Hurra, like app-tips 🙂 må kanskje løpe og kjøpe i helga..

Trackbacks

  1. […] spille spill. På veien opp spilte hun Duplo Zoo og Hello Kitty Dress Up, og på veien ned var det Kubbe rydder opp som var den store hiten, og noen runder med Se og Si. Etter en stund ville hun se ut vinduet, og […]

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge