Toårskontroll med storesøster

Oida, har helt glemt å fortelle om kontrollen til Lillemor som vi var på fredagen før kontrollen til Knerten. Siden hun er litt sjenert var vi spente på hvordan det skulle gå, men vi hadde forberedt henne med at en dame skulle veie og måle henne, og så hadde de sikkert mange fine leker der. La meg minne deg på om at denne jenta gråt hver eneste gang hun ble lagt på vekta. Hver. Eneste. Gang.

Så, ja, vi var spendte. Men Lillemor var jo så flink, atte! Hun er en lang og slank jente, så hun ligger midt på den nedre delen av skalaen, men alt er innenfor normalen. SATS screening-testen består jo av to deler, den ene vi hadde fylt ut hjemme (og den så veldig fin ut, sa helsesøster), og den praktiske med bamsen. Den lar barnet leke litt mens man tester språk og forståelse ved å spørre barnet om å gjøre ting som å mate bamsen eller legge den i senga. Lillemor syntes det var litt rart at damen snakket til henne, så det gikk litt sakte i begynnelsen, men etter en liten stund lekte hun fint. Jeg satt og vridde meg i stolen, så stolt var jeg. Selv om jeg visste at hun skjønte alt som ble sagt og kunne svare på spørsmålene, så blir man jo litt stolt av barnet sitt, da 😉

Hun så rart på helsesøster da hun fikk beskjed om å sette skoen på tallerken, men hun gjorde nå det, og så var det tilbake å mate bamsen. Før den skulle gjemme seg i senga :heart:

Lillemor og Pippi

Kommentarer

  1. Så søt, hun er til å spise opp 🙂
    Mamma Marianne siste blogginnlegg: Tor

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge