Møte med barselgruppa

Etter å ha falt litt ut av barselgruppa på grunn av ferie og jobbstart, så møttes vi igjen i går. Det var helsestasjonen som samlet oss for å snakke om sikkerhet, noe som alltid er fint å få en oppdatering på.

Men det morsomste var jo å se de andre barna igjen. Av fem stykker var det bare Knerten som krabbet, og han og ei jente som kunne sette seg opp. Og mens vi var der begynte han å reise seg opp og ville gå også. Men så var han også den eneste som ikke kunne snakke ennå (det gikk for det meste i «mamma» og «pappa» hos de andre).

Jeg har jo vært veldig frustrert over at det er så vanskelig å få i han mat, men han er jo ikke akkurat tynn, og er i ellers fin form. Det går jo dessuten bedre og bedre på matfronten, så jeg har tenkt at det går riktig vei nå. Men jeg måtte jo veie han mens jeg likevel var på helsestasjonen, og ble ganske overrasket over at han har gått ned 210 gram siden han ble veid for akkurat en måned siden. Så nå må vi på ny veiing om to uker for å se at han ikke går mer ned i vekt. Fin-fint med enda en ekstra ting å gå å gruble på.

Kommentarer

  1. Karin skrev:

    Uffff…alt ordner seg til slutt: <3

  2. Prater de allerede? På mi barselgruppe er det ingen som prater og de er 10 måneder alle sammen 🙂

    Så tustelig at han har gått ned :/ får håpe det går seg til. Jeg bekymrer med for om Amalie får i seg nok vitaminer, hun er blitt veldig kresen og spiser nesten kun brød, pasta, fisk og kjøtt. I dag lurte jeg på paprika, agurk og purre på en dobbel skive med leverpostei 😉
    Mamma Marianne siste blogginnlegg: Pleiedag

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge