Brr!

Da var vinteren offisielt kommet til Landet. Snøen som falt på tirsdag har blitt liggende og gradestokken viste -5 i dag da jeg skulle legge Knerten i vogna. Jeg har dessuten dratt på meg bronkitt og er hjemme denne uka, og håper at antibiotikakuren klarer å drepe de riktige bakteriene 😉

I kulden er det godt med noe varmt på kroppen, og da jeg lette etter en varmere lue i kleskaoset vårt (ikke lett å følge med når barna stadig vokser ut av klærne sine) fant jeg den fine Romle Bomberluen som vi fikk fra Vossatassar tidligere i år. Lillemor syntes den var så morsom at hun ville gå med den inne…

Og det ville Knerten også…

BomberlueKnerten

…men det er nok noen år til den passer skikkelig på han 😉

Kommentarer

 1. Fru Thoresen skrev:

  Jeg gleder meg til snø!! Hadde et snev av det en kveld, men det smeltet fort gitt!
  Lua så forøvrig kjempegod ut!
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Vaske innsiden av glasset på peisen

  • Hanna skrev:

   Håh, vi har mange minus her (så mange at jeg klarte å få brystbetennelse — yay!) så snøen blir nok ikke borte med det første…

   Lua ER god! Jeg klarte å få den på meg selv, men det bildet passer seg ikke her 😉

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge