Ønskeliste for ettåringen

Herlighet så fort denne uken har gått. Jeg er kjempesliten for tiden, så når jeg kommer hjem fra jobb, spist middag og lagt barna er jeg stuptrøtt og sovner på sofaen. Ikke moro. Og jeg har altså ikke prioritert blogging da 😉 Men siden flere ønsket en «gutteliste», så kommer det en ønskeliste for lillebror 🙂

Poppity Pop Dino fra Fisher Price høres ut som en hodepine til 599,-, men det er nok akkurat sånt som Minsten ønsker seg.

Bilde fra br.no

Man legger baller i dinoen og så skal det visstnok skje masse action og lyd. Midt i blinken for Knerten. Tenker vi foreldre vil bli rimelig lei ganske raskt…

Play2Learn Musikksenter er kanskje en litt mindre bråkete leke.

Bilde fra br.no

Det er en klassisk «trykk på en knapp og få en lyd»-leke. Vi har ikke noen slike etter storesøster heller, så dette er noe storesøster også liker å leke med i butikken 😉 Jeg synes jo selv at PLay2Learn-lekene er veldig fine, så da er det lett å ønske de til barna også.

PS. Denne er også fint.

Bilde fra br.no

En ball.

Bilde fra intertoys.de

Enkelt og greit. Den må være liten nok til at han klarer å plukke den opp, da. Nå låner han storesøster sin ball, men det er greit å ha sin egen nå man ikke har lyst til å dele 😉

Jeg er også veldig glad i Bellino-leker til babyer og småbarn.

Bilde fra br.no

Denne ranglen kan man feste på bordet, så man slipper den evige «babyen leker bittelitt med leken før han kaster den på gulvet og mamma må plukke den opp»-leken som er så fryktelig morsom… Jeg har ønsket med denne ranglen til lillebror siden jeg så at ei i barselgruppekretsen min hadde sånn. Synes det ser ut som den perfekte leken å ta fram mens foreldrene spiser opp resten av maten sin, og babyen er ferdig.

Igjen: Duplo, denne gangen i form av Cars, eller Biler.

Bilde fra duplo.lego.com

Minsten elsker Duplo, selv om det for det meste går i å prøve ut om klossene smaker forskjellig. På morgenen etter han er stelt krabber han inn til storesøster, stopper opp for å hyle ut et «Søster! Jeg er våken, nå kan vi leke!» før han krabber videre til Duploen hennes. Siden han liker ting med litt action, tenker jeg at Biler sikkert er fint siden man kan kjøre rundt med bilene. Annen Duplo er også fin, og han kommer til å få Safaripakken av oss til jul.

Fisher-Price kassaapparat! En klassiker!

Bilde fra br.no

Solide mynter, ting å trykke på, lager lyd. Trenger jeg å si mer?

Ah, så klart Playmobil. Noen som har fått med seg at vi er store fans her i huset?

Bilde fra playmobil.com

Bilde fra playmobil.com

Serien deres som heter 1.2.3 har kjempefine leker fra 1,5 år, men lillebror har allerede lekt med søster sine. Denne interaktive gården har puttekasse i taket, dyrelyder og lek med tall og farger. Dessverre tror jeg nok ikke den finnes med norsk språk, så da hjelper ikke det så mye… Men alle lekene i denne serien er helt topp for de som fremdeles putter ting i munnen 😉

Så var det ønskelisten hvis mammaen fikk bestemme:

Igjen pysjamas

Bilder fra lindex.no

Knerten trenger i str (80-)86, for nå har han vokst ut av nesten alle de han har. Lindex har kjempefine pysjer til små guttetasser.

Snart er det barnehagestart — for de som har fått plass i barnehagen, da…

Bilde fra ting.no

Bilde fra blafre.com

Sekken er i boks, men lillebror trenger en matboks og en drikkeflaske. Elsker designene fra Blafre, men flaskene fra Vill (som fås kjøpt i sportsbutikker) er også kjempefine. Disse matboksene fra ting er de eneste jeg har sett som er lik den storesøster har, og den er jeg kjempefornøyd med.

Og det var det!

Kommentarer

  1. Monica skrev:

    Så masse bra ideer. Takk, takk:)

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge