Min nye telefon

Da jeg hadde bestilt min nye telefon fikk jeg forespørsel fra MyTrendyPhone om å teste ut et deksel til iPhone 5. Det måtte jeg jo si ja til, og etter noen dager dumpet det en pakke i posten til meg.

Jeg hadde allerede bestilt et deksel på eBay fra Asia, men det tar visst sin tid å få sendt det hit, så jeg var veldig glad for å ha noe å beskytte telefonen min i så lenge.

Jadda, jeg satte skjermbeskyttelsen på litt feil først, og nå har den løsnet på kantene…

Cygnett Bulldozer oransje silikonetui er vel kanskje ikke akkurat det mest feminine dekslet jeg har hatt, bare navnet gir en viss følelse av det. Til gjengjeld er det tykt og fint, og gjør at telefonen tåler en støyt. Det var også med en skjermbeskytter som gjør at skjermen ikke får riper. Knerten har både tygget på det og slengt telefonen i gulvet uten at den tok noen skade, så jeg er fornøyd.

Jeg har jo lagt merke til at det er relativt vanskelig å få tak i utstyr til denne telefonen (så lenge man ikke bestiller fra Asia og har tid til å vente noen måneder), men MyTrendyPhone har mye tilbehør til iPhone 5, og for de som ikke vil ha et deksel til telefonen sin, så har de mange iPhone 5 etuier også.

Titt innom, da vel! (De har til og med en egen Hello Kitty-avdeling!) Bare husk at firmaet er dansk så alt over 200,- må fortolles.

Innlegget er sponset.

Din kommentar

*

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: