Nissefest

I går var det nissefest i barnehagen. Jenta mi var så stolt da hun dro i barnehagen med ei altfor stor nisselue (jeg trodde luen min passet henne, hm) og den fine, røde MeMinikjolen jeg kjøpte på salg tidligere i år 🙂 Hun er så herlig som synes det er så stas med de små gleder, og jeg gleder meg med henne 😀

Pyntemor

Nissemor

Siden omgangssyken lusker rundt i barnehagen (og ellers over alt virker det som), så tok vi henne ut i går, og har hatt henne hjemme i dag. Tidlig juleferie for alle 🙂 Mannen tok seg en feriedag i dag for å passe Knerten mens jeg skulle ha min siste dag på jobb i år, men jeg har slitt med sykdom i det siste, og har ikke vært på jobb i hele desember. Jeg har hostet i to måneder, og fikk diagnosen bronkitt i slutten av november. Da fikk jeg antibiotika som ikke virket, ny antibiotika som gjorde at jeg lå våken hele natten og spydde (yay, gravidflashbacks) og bare måtte kutte kuren helt. Siden jeg følte at jeg begynte å bli bedre bestemte vi oss bare for å se om det gikk over av seg selv, og at det mest sannsynlig var et virus. Greit nok, og etter en uke ble jeg bedre, før jeg klarte å hoste på meg ribbeinsbrist eller muskelstrekk. Hurra! Så nå håper jeg virkelig at jeg kan bli ordentlig frisk snart, for jeg er rimelig lei av å hangle.

Men på den lyse siden så er vi ferdige med alle julegavene, sendt alle julekortene (i tide!) og nå er det bare et par småting vi må kjøpe på matbutikken før vi kan mure oss inne og slappe heeelt av.

I dag var jeg innom jobb og ordnet med sykemeldinger, overtid, og dette med neste år… Jeg hadde nemlig siste dag av permisjon igjen denne uken, og siden vi ikke har fått barnehageplass til Knerten fra januar slik vi ønsket, så må jeg bli hjemme. Det er veldig fint å få ekstra tid med Knerten, men med bare én i lønnet arbeid blir det veldig trangt med penger… Så vi skal ordne slik at svigers blir å passe lillegutt en uke av gangen innimellom, slik at jeg får jobbet litt. Litt lønn er jo bedre enn ingen lønn, ikke sant?

Ja, og så til det som mange kanskje kom hit for i dag? Nemlig hvem som vant gavekort på 500,-! Vi solgte det gamle sølvbestikket, og vekta viste:

Supernøyaktig vekt med tre desimaler må til når man veier sølv som folk vil selge...

Supernøyaktig vekt med tre desimaler må til når man veier sølv som folk vil selge…

…Og det ga oss nøyaktig 1396,54 kroner på konto 🙂 Det vil si at vinnerne av gavekortene er Simon Aleksander som var 59,54 kroner unna riktig sum og Birgitte med 146,46 kroner differanse. Gratulerer begge to, jeg har sendt dere e-post.

Kommentarer

  1. Karin skrev:

    Vidunderlige flotte nissepia våres…så stolt og så glad:)

  2. Tidligere i dag var vi på Sørlandssenteret og da vi skulle gå fikk jeg øye på ei veldig søt jente på veggen til apoteket. Jeg peker ivrig og sier til mannen «se, det er Emmeline!» Hehe, han skjønte ingenting 😉 men jeg følte jo jeg kjente henne litt etter å ha fulgt dere her så lenge, og ble rett og slett litt stolt da jeg så den vakre jenta på veggen 😉

    Håper dere får en kjempefin jul, og at dere slipper unna sykdom! 🙂

Trackbacks

  1. […] tok opp en tysk tradisjon med å feire St. Nikolaus. Storesøster koste seg på nissefest i barnehagen, og vi fikk alle komme på Luciafeiring. Jeg laget hjemmelagde pepperkaker for første […]

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge