Dagbestemor og -bestefar

Bestemor og bestefar kom på besøk igjen til helga, og det var stor stas i heimen! Storesøster elsker bestefar og er helt fortapt i han, noe som gjør at stakkaren må ta seg høneblunder når han kan, for hun sliter han helt ut 😉

Men grunnen til at de er her nå er fordi vi trenger barnepass. Vi har jo som sagt ikke fått barnehageplass til Knerten, så da er jeg på frivillig ufrivillig permisjon til vi hører noe fra kommunen. Det er en flott mulighet til å få mer tid sammen med han før han blir eldre og helst vil leke med de andre barna istedenfor mamma. Det som ikke er så kult er det økonomiske. Kontaktstøtte er jo ikke akkurat i nærheten av en månedslønn, men om jeg har regnet riktig, så skal vi klare å få det til å gå rundt likevel. Siden svigers likevel er i området (alt er relativt) spurte jeg forsiktig om de kunne tenke seg å passe Knerten noen uker her og der slik at jeg fikk jobbe litt, og det gjorde de mer enn gjerne.

Siden lillegutten min ikke har vært borte fra meg eller pappaen sin før, så passet besteforeldrene han på søndag mens vi var sammen med storesøster på juletrefest. Den ble holdt utendørs, og hun akte sammen med en barnehagevenninne før vi gikk rundt treet, og nissen kom…

Litt skeptisk til denne nissen som skal dukke opp overalt rundt juletider...

Litt skeptisk til denne nissen som skal dukke opp overalt rundt juletider…

Selv om hun snakker varmt om nissen blir hun alltid helt stum når han dukker opp, stakkar.

Hjemme hadde det gått veldig bra, men like før vi kom hjem hadde lillegutten blitt misfornøyd med å skifte bleie, så det var et trist syn som møtte oss. Jeg gikk derfor med en kjempeklump i magen med tanke på mandag og jobbdag, men i dag har det gått strålende. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å jobbe halv dag siden reiseveien vår er såpass lang, men jeg avspaserte bare en time siden det gikk så bra. Og da jeg kom hjem sov koseklumpen min i vogna. Jeg savnet han så mye at jeg nesten gikk og vekket han, men klarte å la han sove ut 😉

Dessverre sov han ikke like bra i natt, så både jeg og Mannen tok tur på å være inne hos han og prøve å få han til å sove. Jeg burde derfor vært i seng for lenge siden, men vi måtte bare få sett opptaket av Game of Thrones, så jeg har delvis sovet på sofaen, men nå er det tid for senga!

Trøtt som en sokk...

Trøtt som en sokk…

God natt!

Kommentarer

 1. Fru Thoresen skrev:

  Uff, jeg føler med deg – det er ikke så lett å gå fra de små!
  Men godt dere har besteforeldre til hjelp 🙂
  Vi krysser fingrene for barnehageplass, men ser ut til at det blir noen måneder uten lønn her også.
  Kjipt, men sånn er det nå bare!
  Håper dere finner en god rutine på alt sammen 🙂
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Tilfeldig tirsdag #1-2013

  • Hanna skrev:

   Det virker som det går bra på dagtid, men det kan jo være noe som kverner i hodet på den lille som gjør at han ikke sover så godt om natten… Men på den andre siden sover han mye mer enn han gjorde da han sov inne hos oss 😉

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge