Hello Kitty-bursdag

Da jeg spurte Lillemor om hun ville ha et tema til barnebursdagsselskapet hennes var svaret: HELLO KITTY! Jeg som er en katastrofe på kjøkkenet begynte research allerede i oktober for å finne ut hva jeg kunne klare å lage uten så mye stress.

Så jeg gikk til innkjøp av Hello Kitty tallerkener, kopper, servietter og duk. Plastduk er jo et must i barneselskaper… Så hadde jeg gjennom året hamstret rosa og lilla ballonger på tilbud, og prinsesseflagg og rosa serepentiner på Tiger. Jeg fant ikke rosa godteposer (jeg hadde ikke sett etter det før noen dager før, for jeg hadde egentlig konkludert med at barna fikk i seg nok sukker — jeg er tydeligvis en partybrems og ble nedstemt i heimen), så det ble blå poser med ballonger (ingen brydde seg om et lite sprekk i tema da de ble delt ut, hehe).

Rosa bursdag

Så lagde jeg rosa og hvite pikekyss.

Pikekyss

Hello Kitty-kake (av 1-2-3 sjokoladekake), måtte så klart også til (skal skrive et innlegg om den snart):

Hello Kitty-kake

Og 1-2-3 muffins med rosa glasur og jentete pynt. Her brukte jeg også prinsesseflaggene, og noen muffins ble laget i Hello Kitty silikonform. De skulle egentlig ha en tykkere glasur, men det var så vanskelig å smøre ut. Jeg tenkte å bruke royal icing istedenfor, men så leste jeg om salmonella og freaket litt ut, selv om det sikkert ikke er så stor sjanse for å møte på et salmonellaegg. Sløyfen ble laget av strøssel av to hjerter og en blomst, som tilfeldigvis var det jeg hadde kjøpt inn til pynt.

Muffins

Jeg hadde planer om organisert lek som «Sette sløyfen på Hello Kitty» hvis selskapet skulle dabbe av, men det var full action og lek i tre timer, så det var det bare å glemme.

Godteposene (fikk ikke tatt bilde av før de var borte), var fylt med Hello Kitty tinnbokser med drops, sjokoladeegg med Disneyprinsesser, godteristenger med tatoveringer, sjokoladehjerter og kjærlighet som farget tunga. Stor stas. Full forvirring om hvem sin tatovering som var hvem sin, og hvor prinsessene ble av. Jeg var glad jeg hadde noen ekstra egg og godteristenger liggende da det nesten brøt ut verdenskrig og gråt. Pjuh! Glemte helt popcorn og diverse andre ting jeg hadde kjøpt inn, men jeg tror det ble nok snop… Og så fikk jeg spist opp noen Hello Kitty pepperkaker fra jula også 😉 Strategisk nok fikk de godteposene en halvtime før de skulle dra hjem slik at de kunne kose seg med sukkernedturen et annet sted 😀

En vellykket feiring, men jeg er glad det er et år til neste gang!

Kommentarer

 1. Fru Thoresen skrev:

  Jeg syns du skal slutte å si du ikke er no særlig til husmor jeg, for dette syns jeg er veldig imponerende! 🙂 Kan tenke meg frøkna var fornøyd 🙂
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Give-away hos KROnPRINSESSENE

  • Hanna skrev:

   Lillemor var kjempefornøyd, men jeg tror hun hadde vært like glad for en vanlig langpannekake bare hun hadde fått lov til å pynte litt på den 🙂 Hun fikk pynte muffinsene da 😉

   Men seriøst, du skulle sett meg i action. Utrolig nok klarte jeg meg greit under kakelagingen, men ellers ser det ut som lynet har slått ned når jeg holder på 😀

 2. Frøken K skrev:

  Hahahahahah, jeg dauer… kose seg med sukkernedturen et annet sted. Det SKAL jeg huske til jeg må i ilden om noen år! Haha. Må si meg mektig imponert av ordning av bursdag, og DEN fine kaken!! 🙂
  Frøken K siste blogginnlegg: Status

  • Hanna skrev:

   Ingenting slår unger på sukkernedtur, og når det er flere av de sammen kan det lett bryte ut kriger 😉

   Takk, men som sagt: Hvis jeg kan klare det kan hvem som helst andre det også! 😀

 3. Enig med Fru Thoresen her! Dette så jo kjempeflott ut 🙂 Jeg er skikkelig imponert over Hello Kitty-kaka!! 🙂 Mine kaker er ikke i nærheten engang 😉
  Mamma Marianne siste blogginnlegg: TV2 Hjelper Deg og en liten avsløring

  • Hanna skrev:

   Men du skulle sett mine før! Det vil si at jeg ikke har laget noe særlig kaker før, men det sier kanskje mer… Se f.eks. den kaken jeg klarte å kaste sammen da Lillemor ble 2 år. Til min unnskyldning var jeg høygravid og ikke hadde nok krem, men likevel 😉

Trackbacks

 1. […] å lage en Hello Kitty-kake til bursdagen gjorde jeg det så enkelt som mulig for å prøve å la katastrofene være så få som mulig Selve […]

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge