Slagmark

Noen ganger ser det ut som en slagmark her. Nei, hvem er det jeg prøver å lyve til? Hver dag ser det ut som en slagmark her! Det ligger leker i hvert hjørne; trehjulsykkel, sparkesykkel, gåvogn og Bobby-Car står parkert midt på gulvet i stua, kjøkken, spisestue og TV-stue; perler ligger utover, og under, bordet; puslespillbrikker er strødd utover trappa; lekemat og kjøkkenutstyr er slengt utover hele barnerommet… Du skjønner bildet, ja? Og noen ganger blir man bare en smule oppgitt over at man må rydde, Hver. Eneste. Dag.

Men sjekk den krigsherren, da!

Krigsherre

Hm, var det noen som sa at det var rotete her?

Kommentarer

 1. Fru Thoresen skrev:

  Godt å høre at jeg ikke er alene om å leve i sånt evig kaos 😉
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Søvngjengeri

 2. Frøken K skrev:

  Syns det alltid er kaos hos meg nå også, jeg – til tross for at leker ikke er interessant enda.. Men så var det hvor mye man egentlig får gjort når man er alene… og nyter alenetiden mens frøken sover til andre ting, hehe
  Frøken K siste blogginnlegg: Jeg vant, jeg vant!

  • Hanna skrev:

   Nyt tiden! Jeg bruker altfor mye tid til å rydde og vaske etter måltider, føler jeg. Akkurat nå burde jeg støvsugd her, men jeg orker ikke! Sitter bare og leser blogger og koser meg til minsten våkner fra luren sin 🙂

   • Frøken K skrev:

    Jeg gjør akkurat det samme selv nå.. har skiftet sengetøy på alle sengene idag, så det får være godt nok for øyeblikket, hehe.
    Frøken K siste blogginnlegg: Jeg vant, jeg vant!

    • Hanna skrev:

     Hehe, jeg skiftet de røde gardinene vi har hatt på kjøkkene i jula (kanskje på tide?), og syntes det var aldeles for mye for denne formiddagen 😉

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge