Alle hjerters dag

Vi skal ikke feire valentinsdagen her i huset, men jeg vekket Lillemor i dag og sa at det var Alle Hjerters Dag. Hun lurte på om det var alle hjerters dag? Haha, ja. Hva det betydde egentilg? Tja, at man viser ekstra hvor glad man er i hverandre? Jeg synes egentlig det er en fin dag så lenge man har en felles forståelse om forventninger rundt dagen 🙂

"Alle hjerters dag" - Lillemor (3)

«Alle hjerters dag» – Lillemor (3)

I dag er det faktisk fire år siden vi forlovet oss, da jeg kom hjem fra kveldsjobb og Mannen kokkelerte på kjøkkenet med streng beskjed om å gå i stua og slappe av. Og midt mellom koselig middag og klisjébamser som kysset fridde han. Og et par måneder senere fant vi ut at jeg var gravid. Så da gikk planen om å gifte seg på en strand i Asia med rundtur til Thailand, Indonesia, Japan og Korea litt i vasken (vi kunne så klart tatt det senere, men siden det nok kom til å bli lenge til vi kunne reise rundt på den måten, så valgte vi heller å gjøre det litt enklere.) Vi holder derfor nå på å gruble over om vi skal utnytte det at jeg likevel har permisjon og dra til Thailand med barna. På den ene siden er det fint å kunne dra når ikke alle andre har ferie, på den andre siden har vi ikke en diger pengesekk siden jeg har ulønnet permisjon. Men så er det jo det at hvis vi skal dra når jeg faktisk har lønn, så må man jo ta fri for å dra = tapt inntekt likevel. Hm. Det vanskeligste er å få ut fingeren egentlig 😉

Men altså, i anledning denne hjertedagen, så lagde jeg en hjertematpakke til Lillemor.

Alle hjerter gleder seg

Alle hjerter gleder seg: Brødskiver med rekeost, fiskekaker og en liten boks med ketchup, ostekiver og en hjerteboks med korn.

Ha en fin dag alle sammen!

Kommentarer

 1. Fru Thoresen skrev:

  Så skjønn lunsj du hadde laget 🙂
  Et vennepar av oss dro til Thailand med barn og var storfornøyd med det 🙂
  Ønsker deg en finfin kveld! 🙂
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Inspirasjon: Delt gutterom

 2. Karin skrev:

  Flinke mammaen….du er så gjennomført Hanna. Tenker at «hjertepia» likte matpakka si.
  Thailand…hmmmm!!

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge