Dora på karneval

I dag er det karneval i barnehagen, og for noen måneder siden spurte jeg Lillemor hva hun hadde lyst til å være. Siden hun har mange barneTV-favoritter ga jeg henne noen alternativer som jeg håpet at hun fremdeles syntes var fine en stund frem i tid. I barnehagen er kaptein Sabeltann, Spiderman og Disneyprinsesser veldig poppis, og selv om jeg tror at det sikkert er fint å være det samme som halve barnehagen (når man er så små, grøss, tenk å være likt kledd når man blir eldre! 😉 ), er jeg litt fan av å finne noe som ikke alle andre er. Jeg får i alle fall utnytte at hun ikke absolutt vil være prinsesse i år, tenkte jeg. Så da hun valgte Dora Utforskeren, eller Doja the explolel som hun heter her i huset, var jeg veldig glad.

Antrekket ble kjøpt på eBay, og er det offisielle fra Nickelodeon. Klærne var helt ok, men sekken var jeg litt skuffet over. Den var av plast og gjennomsiktig, og uten lås til lokket, så det står opp hele tiden. Kartet lagde vi selv ved å skrive ut et kart fra nett, og pappaen fikk i oppgave å tegne ansikt på baksiden. Hadde jeg hatt tid, penger og craftyness skulle jeg lagd et selv som kunne brukes av ivrige barnehender uten å bli ødelagt, men den gang ei 😉 Jeg var også veldig usikker på størrelsen, men jeg fant ikke mindre, så det ble en smule stort. Så har hun til å kle seg ut i flere år framover, da 😉

"Jeg er en ryggsekk full av ting og krimskrams for de små."

«Jeg er en ryggsekk full av ting og krimskrams for de små.»

Spørsmålet «Mamma, kan jeg være Dora i dag?» har jeg hørt nesten hver. eneste. dag. siden jeg kjøpte kostymet, så det var stor glede da jeg kunne si ja i dag. Vi hadde egentlig avtalt å klippe håret hennes slik at det ble litt mer likt Dora, men vi feiga begge ut i dag morges, hehe.

I det Dora ankom barnehagen flokket barna seg rundt for å se på Kartet («Se! Kartet! Jeg er Kartet, jeg er Kartet!»). Jeg som var litt redd for at ingen skulle skjønne hvem hun var kledd ut som, pustet lettet ut. Hovedpersonen var litt forskrekket over alt oppstyret og løp inn i barnehagen sammen med den ene prinsessen.

"Hvor skal vi dra hen? Barnehagen!"

«Hvor skal vi dra hen? Barnehagen!»

Kommentarer

 1. Karin skrev:

  Suuukk….finaste fine Dora 🙂

 2. Siv skrev:

  Så stilig hun var! Karneval er alltid moro. Alexander kunne vært utkledd hver dag om det var opp til han, hehe.
  Siv siste blogginnlegg: Mariell

  • Hanna skrev:

   Hehe, ja, Lillemor elsker å kle seg ut, og det er jo moro det, men det er liksom ikke så stas å være Dora på karneval hvis man har vært det hver dag i flere uker på rad 😉

 3. Renate skrev:

  Fantastisk! Her er vesla og minsten også store Dora fans 🙂

  • Hanna skrev:

   Dora er visst mer populær enn jeg trodde 🙂 Hadde minstemann gått i samme barnehage hadde jeg kledd han ut som Boots 😀

   • Renate skrev:

    Hahaha 🙂 Eller så har du jo fetteren til Dora som heter Diego. Samme type serie bare med gutt 😛
    Renate siste blogginnlegg: Barnas Favoritt

    • Hanna skrev:

     Ja, har sett bilder av det, men ikke på TV 😉 Prøvde å fortelle om han til Lillemor, men det er visst bare Rappo og Boots som er in 🙂

 4. Hanne-Lill skrev:

  Ååååh sånne sokka minne mæ om dæ som unge 🙂

 5. Fru Thoresen skrev:

  Så herlig 😀
  Moro å kunne være litt original!
  Ho hadde nok hatt draget på Adrian 🙂
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Februar 2013 – et tilbakeblikk

 6. Superpapsen skrev:

  Hahaha! Fantastisk. Snakket hun litt sånn blandingsengelsk som Dora også?
  Superpapsen siste blogginnlegg: Supertips: Teknisk Museum har forstått det!

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge