Knerten 13 måneder

Kjære lille Knerten min!

Denne måneden har gått ekstra fort! Dagen etter vi var hos helsesøster og jeg lurte på om vi burde øve på å snakke siden du ikke sa så mye annet enn «ah», begynte du å si «mamma» og «pappa». Nå våkner vi av at du sier: «Pappa? Pappa?! Pappa.» og det er så utrolig herlig. Det går veldig mye i «pappa» for tiden, men det er bare «mamma» hvis du er lei deg.

Jeg hadde nevnt til pappaen din at du ikke danser. Storesøster brukte å rocke til radioen hele tiden, men du brydde deg ikke noe om musikken. Plutselig en dag da jeg og storesøster danset rundt til Jake og sjørøverne i Drømmeland-sangen (som spilles kjempehøyt på sjørøverskuta du fikk til bursdagen din) begynte du også å humpe i takt. Og nå danser du alltid med, og smiler stort :)

Du har jo også tatt dine første skritt nå, og du prøver deg litt hver dag. Kjempestolt er du også når du har gått litt, og vi jubler og heier deg fremover. Jeg tror nok du vil føle det som en stor befrielse når du klarer å gå mer stødig, for du har alltid noe med deg når du krabber rundt og det er ikke alltid like lett å få med seg alt ;)

Vi har begynt å gå i Åpen barnehage denne uken. Du stortrives der, og er ikke redd for å ta en leke selv om den ligger foran noen andre… Dessuten syntes du håret til den ene babyen er veldig fint, for det må du bare ta på. Ofte. Du er en villbass og klatrer opp stigen til sklia før du kaster deg utfor. Godt jeg holder et tak i deg, ellers hadde du nok gått på hodet ned.

Du og storesøster leker mer og mer samme lek nå, selv om jeg ofte hører dere er uenige i akkurat hvordan den leken går… ;) Ikke alltid greit å vite hva i all verden det er søster snakker om når alt du vil er å være Leonzilla i Duplobyen. Ikke greit å være storesøster heller, gitt :D Jeg tror dere kommer til å bli litt av et radarpar om ikke så lenge!

Lillebror 13 måneder

Kjempeglad i deg søtnosKnerten min!

Nusseklemmer fra mamma :)

Kommentarer

 1. Karin skrev:

  Gratulerer til lille Knertenvennen………for noen nyyyydelige gullunger:)

 2. Anette skrev:

  Leonzilla i Duplobyen <3
  Anette siste blogginnlegg: Popcorn, kjære?

 3. Fru Thoresen skrev:

  Det er vel liten tvil om at de to der er søsken :D
  Skjønneste ungene altså :)
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Fastelavnsboller

Din kommentar

*

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: