På kino: Rive-Rolf

Da vi endelig hadde barnevakt og muligheten til å dra på date, stakk jeg og Mannen på kino for å se Skyfall. Jadda, bare tre måneder etter premieren, og noen dager før den ble tatt av plakaten, men herlighet da, vi hadde gledet oss til denne filmen leeenge! (Og den var absolutt verdt å vente på!) Jeg skal ikke engang fortelle om at vi nesten feiga ut og dro hjem igjen, hehe.

Med blod på tann skal jeg på kino igjen! Jippi! Og hva skal jeg se? Jo, Disneys Rive-Rolf! Når så jeg en Disneyklassiker på kino sist? Tror det må ha vært Løvenes konge (sånn ca. tre-fire-fem ganger), i 1994. Haha, så sprøtt å tenke på.

Bilde fra Disney

Sjekk Bowser, ‘a! Bilde fra Disney

Rive-Rolf er en bad guy fra et arkadespill. I spillehallen der spillet står blir figurene levende om natten og kan bevege seg mellom de forskjellige spillene. Rive-Rolf er lei av å være slem, og i søken om å bli en helt og vinne en medalje gjør han bare vondt verre. Klarer han å redde hele spillehallen?

Haha, jeg må le bare av traileren!

Rive-Rolf har toppet kinolistene i USA og er nominert til Oscar, så jeg gleder meg som en unge! Siden Lillemor er litt lita ennå skal jeg dra sammen med ei venninne. Filmen har 7 års aldersgrense og kommer på kino fredag 8. februar.

Innlegget er sponset.

Trackbacks

  1. […] er tilbake fra filmpremiere i storbyen! Ikke visste jeg at man måtte skaffe egne 3D-briller, og prisen på dagens billetter ga med […]

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge