God helg alle sammen!

Gjett om jeg er glad for at det er fredag i dag! Det er jo sånn når man har barn i barnehage, så er det snørrete neser og hosting støtt, men jeg tror ikke lille Knerten har vært snørrfri siden han ble født, stakkar! Han har vært forkjølet i noen uker nå, men det begynte å bli bedre. Plutselig hadde han feber igjen, og om natten hostet han som en hes hund, så jeg regner med det er falsk krupp. Men hostingen forsvant da vi åpnet vinduet, og den første natten sov han greit. I natt, derimot, har han våknet hver halvtime. I flere timer hadde jeg han på armen, men han ville bare sove hvis jeg gikk. Da kunne han sove i 30 minutter før han våknet av en drøm eller hoste, og oppdaget at jeg ikke gikk, og begynte å skrike igjen.

Sjuklingen

Dessuten klager han hele tiden, så lenge han ikke får sitte på armen da, og jeg vet ikke med dere, men mine egne barn som klager er noe av det mest slitsomme jeg vet om. Jeg blir superstressa og klarer hverken å høre hva andre sier, hva jeg sier eller mine egne tanker. Det gnisser inne i hodet, seriøst. Og enda verre er det hvis ingenting hjelper. Bortsett fra å bære da. Jeg begynner å bli ganske støl i armen og skuldra, ja, for han vil bare bli båret på den ene siden…

Så du kan si jeg er trøtt nå, og jeg burde vel strengt tatt prøve å sove litt mens han sover, men jeg benytter tiden til å kaste i meg litt middagsrester og rydde etter morgenen. Vi skal nemlig hente Lillemor tidligere i barnehagen i dag, for pappaen har bursdag i morgen. Og da må vi jo alle være med å finne en gave. Så får vi se da hvordan den handleturen kommer til å bli, o’hoi!

Ooog der våknet han. Kryss fingrene for en bedre natt for alle her 🙂 Ha en fin helg da, dere!

Kommentarer

 1. Maria skrev:

  Åå stakkars Knerten og stakkars dæ! Krysse alle fingra for at natta blir bedre og Knerten blir frisk. God bedring!

 2. Karin skrev:

  Stakkar lille gullklompen (og mamman)…håper det blir bedre til natta. Maasssee gla i dæ lille klumpen vårres. Koseklem:)

 3. Stakkars lille! Jeg håper det står bedre til nå og at dere har hatt en fin helg 🙂
  Mamma Marianne siste blogginnlegg: Oppussing

 4. Siv skrev:

  Kjenner meg igjen i det med gnissingen i hodet. Spesielt med 3-åringen, han har så mange meninger om hvordan ting skal være (eller hvordan de ikke skal være, hehe). Men huff, falsk krupp er ikke moro! Den hosten høres så fæl ut. Håper han blir frisk snart! 🙂
  Siv siste blogginnlegg: Bakerella

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge