Lillegutten min

Egentlig skulle jeg fortelle om hvor flink Knerten har blitt til å gå, men her om dagen var jeg innom helsestasjonen for å veie han. På ettårskontrollen hadde han jo gått ned i vekt siden sist, men det var på grunn av at han var så syk i romjulen. Siden vi skal på en ny kontroll i april mente helsesøster at vi ikke trengte å sette opp en ekstra time, noe jeg var enig i, for han hadde begynt å spise bra igjen.

Men nå har han jo vært syk igjen, pluss at vi begynner å se de samme tendensene som vi hadde med storesøster, for hun ble også veldig tynn rundt ett år. Da mente de at det var en umoden tarm, og at den bare måtte få litt tid på seg. Greit nok. Men da jeg veide Knerten for to dager siden hadde han på nesten to måneder gått ned 270 gram. Jeg ble litt skremt, og helsesøster tok meg inn på kontoret, for han hadde rett og slett falt av de kurvene på percentilskjemaet. Nå skal vi til lege, men hvis det går som sist, så får vi ikke time hos spesialist før om noen måneder, og så får vi bare beskjed om at det ikke er noe å gjøre, så vi må bare vente til det blir bedre.

Så det jeg har tenkt på nå er om jeg skal be om å få time til en ernæringsfysiolog for å lære om hva jeg kan gi for at han skal ta opp mest mulig næring, best mulig. Må høre med legen om hva han tror.

Koseklumpen!

Koseklumpen!

Kommentarer

 1. Karin skrev:

  Uffen…mommohjerte får så vondt i sæ. Ser jo på bildet at han har tapt seg. Men like søt og deilig er han. Koseklem:)

 2. Superpapsen skrev:

  Ingen fare! Jeg har stort sett hele livet, og også fortsatt når jeg tenker etter, ligget langt under alle skalaer for både vekt og høyde. Men det er vi små søte gutta som til slutt drar med seg de smarteste og lekreste damene hjem!
  Superpapsen siste blogginnlegg: Hun er et geni #21

 3. Fru Thoresen skrev:

  Uff, så vondt for et mammahjerte *stor klem*
  Det er frustrerende å føle at det å kontakte legen er så bortkastet, er jo ikke sånn det skal være.
  En god løsning å kontakte en ernæringsekspert da! Gjøre det beste ut av situasjonen 🙂
  Lykke til!
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Historien om en setefødsel

 4. Irene skrev:

  :love:
  Mellomste min er også veldig tynn, men her er problemet at han har ikke tid til å sitte ned å spise samtidig som han er en ekstremt aktivgutt. Det er en kamp å få i den gutten mat…. jah eller all annen mat en pannekaker da har han tid til å spise, men vi kan ikke spise det hverdag heller 😉
  Irene siste blogginnlegg: Mariusgenser

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge