Samsungs sommerlunsj

På tirsdag var jeg invitert på sommerlunsj der Samsung skulle vise fram noen av sine produkter. Jeg som er Appleist så det holder, må innrømme at jeg har vurdert en Samsungs Galaxy Note 8.0. Den er dritlekker, jo!

Samsungs Galaxy Note 8.0. Sikle.

Samsungs Galaxy Note 8.0. Sikle.

Ikke mindre lekker der den lå pyntet av Camilla Gjerset, som hadde stylet alle produktene under lunsjen, og fortalte oss om sommerens trender.

Drømme seg bort litt? Bilde av PR Operatørene.

Drømme seg bort litt? Bilde av PR Operatørene.

Lunsjen var på Sawan, og der var flere av Samsungs nyeste produkter utstilt slik at vi fikk sett på de. Vårt eneste Samsungprodukt i huset er faktisk et kjøleskap, men ellers visste jeg ikke at de hadde så flotte hvitevarer! Spesielt godt likte jeg denne fine varmluftsovnen som man kan tilbedrede to retter i samtidig, ved forskjellige temperaturer. I tillegg har den også dampfunksjon.

Delbar varmluftsovn. Bilde av PR Operatørene.

Delbar varmluftsovn. Bilde av PR Operatørene.

Etter å ha gått rundt og hørt om de forskjellige produktene var det tid for lunsj, og for en lunsj der var! Ikke mindre enn tre retter, og i godt selskap. Artisten Carmen Villain, som har gitt ut plate, underholdt.

Vann!

Vann!

Dekket bord.

Dekket bord.

Deilig vegetarmat.

Deilig vegetarmat.

Jeg satt blant annet sammen med Even Amdal (sjef Samsung Norge), salgssjefen for telekom, og en annen mammablogger, og vi diskuterte for det meste blogg, som syntes å fascinere de rundt bordet som ikke hadde 😉

Even Amdal og jeg. Bilde av PR Operatørene.

Even og jeg snakker blogg. Bilde av PR Operatørene.

Dessert.

Dessert, og folk som tar bilde av den.

Alt i alt en veldig koselig måte å bruke formiddagen på. Sjekk gjerne ut Facebooksiden deres. De er en av de største i Norge på Facebook, og der holder de fansen oppdatert på nyheter og svarer på supportspørsmål.

Kommentarer

 1. Skal si du er mye på farten for tiden, så spennende!! 🙂 og tre retters lunsj, mmm, det er ikke akkurat hverdagskost 😉

  Den ovnen skulle jeg gjerne ha hatt, har lenge ønsket meg damp 🙂
  Mamma Marianne siste blogginnlegg: Hei og hå!

  • Hanna skrev:

   Ikke bare treretters, men thai — yndlingskjøkkenet mitt!

   Den ovnen virket genial! De hadde en flott vaskemaskin som også hadde det lille ekstra (babyprogram, og mulighet til å lage ditt eget program med opp til 5 skyllinger). #husmor 😉

 2. June skrev:

  Ser kjempegøy ut! 🙂
  Applefantast jeg og og det skal mye til for å få meg til å snu 😉
  June siste blogginnlegg: ..: Bloggkonkurranse :..

  • Hanna skrev:

   Den nye telefonen ser jo også bare superflott ut! Men nå har jeg jo fersk iPhone, så jeg skal ikke klage 🙂

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge