Stranddag

I går var det meldt så fint vær at jeg sa i fra i barnehagen dagen før at Lillemor skulle være hjemme. Jeg hadde nemlig lovt henne at vi skulle dra på stranden når det ble ordentlig varmt igjen, og løfter må man jo holde!

Sammen med naboen dro vi etter at de små hadde sovet formiddagsluren sin, og alle var opplagte og klare for en stranddag.

Søtingene

Barna lekte i sanden, og plutselig kom en andefamilie forbi. Knerten ropte ut, og gikk rett ut i vannet for å hilse på…

Se! Ender!

Lillemor fant seg en «fiskestang» 🙂

Fiskestang

Vannet var ganske kaldt, så da vi etter flere timer på stranden dro hjem, fylte vi bassenget og barna fortsatte stranddagen der 😉 Minsten som egentlig ikke er noe glad i å bade, lo så mye at jeg måtte holde i han fordi jeg var redd han kom til å kveles… Så deilig med varme, late dager!

Mammakos!

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge