Storesøster anbefaler: Interaktiv fortelling med My Little Pony

Lillemor har begynt å samle på My Lille Pony-er etter at hun så alle de fine ponniene med tilbehør i butikken. Jeg hadde også ponnier da jeg var lita (de ble mystisk borte sammen med Sylvanian Families) og elsket å leke med de.

Så da vi fikk lov til å teste den nye appen My Little Pony – Bryllup i Canterlot fra Egmont sa jeg så klart ja. Storesøster klarte nesten ikke vente på at den ble lastet ned (vi var på campinghytte med Edge-nett), og måtte dessverre legge seg før appen var nedlastet. Neste dag var den endelig klar, og hun kastet seg over iPaden.

Bake kake søte...

Bake kake søte…

Appen er lagt opp som en fortelling, der ponniene skal være med å arrangere et bryllup, og du kan velge å hjelpe dem i forskjellige minispill, eller bare høre historien. Det beste er så klart at den er på norsk, men man kan også velge engelsk.

Lillemor elsker historien og minispillene, og spiller gjerne to ganger når hun først er i gang. Du kan bake kaker eller kjeks, designe brudekjolen, komponere musikk, lage en sonic rainboom og pynte med blomster.

Interaktiv bok. Bilder fra Egmont.

Interaktiv bok. Bilder fra Egmont.

My Little Pony – Bryllup i Canterlot er en søt fortelling med enkle minispill. Det finnes til iPad, koster 35,-, og passer for barn fra tre år.

Trackbacks

  1. […] har tidligere skrevet om My Little Pony – Bryllup i Canterlot, som er en interaktiv fortelling der du hjelper til […]

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge