Gave- og interiørmessen 2013

Jeg var så heldig å bli invitert til Gave- og interiørmessen av Blafre. Jeg, som kun har vært på bare én messe tidligere, fikk litt kalde føtter da jeg så at den bare var for folk i bransjen, men jeg fikk med meg ei venninne og dro likevel. Og jeg angrer ikke! Herlighet så masse fint å se på! Nesten litt synd at man ikke fikk kjøpe noe der (innkjøpere kunne bestille til butikken sin, da), men da hadde jeg blitt blakk, gitt. I begynnelsen gikk vi bare rundt og så, så det ble litt lite bilder…

Jeg har liksom ikke helt funnet min stil, og her hjemme er det ganske lite pynt og nips, men jeg skjønner at jeg liker den drivved, naturlige, gammeldagse stilen (hva enn den heter 😉 ) Ønsker meg sånne hengeglassvaser til å ha søte planer i! (Vises det at jeg ikke er interiørblogger, hm?!)

Drømmer

Jeg er typografofil, fant jeg også ut…

Kort

Måtte bare ta bilde av denne standen! Søt dame fra Estland med masse søte Hello Kitty-ting. Kunne tenkt meg den kofferten, hehe.

Hello Kitty

Elsker, elsker skandinavisk design! Spesielt retro med enkle linjer. Her er litt fra Blafre (LOVE ALL THE THINGS!), Made by Cecilie (Bless this mess (amen!)), og Brunt Hus, som hadde med seg Isak, Lucie Kaas og Darling Clementine.

Fine design

Nå skulle man hatt butikk, gitt! Eller masse, masse penger gjemt i madrassen… Eller begge deler!

Kommentarer

  1. Karin skrev:

    Åååååå der skulle jeg også vært,kjenner det kribler både i meg og pengeboka 🙂

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge