Mine solstråler

Kjære søte, rampete, stae, hjelpsomme, og snille barna mine!

Dere er mine solstråler, mine lys, det første jeg tenker på når jeg våkner, det siste jeg tenker på før jeg sovner. Deres stahet gjør meg frustrert, de lange ørene deres gir meg grå hår, verden dere beveger dere i gir meg rynker, de små myke hendene deres varmer meg langt inni hjertet, en klem fra dere gjør meg myk i hele kroppen, og klemmene deres til hverandre smelter meg helt.

Storesøster

Lillebror

Uten tvil de skjønneste, kuleste, peneste barna i verden!

Kommentarer

 1. Inger Lise skrev:

  Kjenner jeg blir rørt når jeg leser dette.
  Er det ikke flott hvor velsignede vi er med verdens beste barn? <3
  Inger Lise siste blogginnlegg: at last – little something for the mum

 2. Fru Thoresen skrev:

  Åh, hjerte <3 🙂
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Gode mammablogger

 3. Karin skrev:

  Åååh….du skriver så utrolig bra,det er som jeg kjenner på følelsene ennå. Det er noen år siden dere var de kuleste,skjønnest(det er dere jo ennå) og staeste barna som fylte hjertene våre med stolthet. Nå er vi så utrolig heldige å ha de kuleste,skjønneste og kanskje staeste barnebarn som viderefører stoltheten. Ja vi er fortsatt stolte av dere også da:)Klem

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge