Fine høstdager

Jeg innrømmer det: Jeg er ikke noe særlig glad i høsten. Det blir kaldere, våtere og småguffent. De varme klærne må pakkes frem, man hutrer på vei til jobb, det er mørkere og snørret renner.

Bare de siste dagene har jeg vært hjemme på grunn av egen sykdom i én dag, lillebrors sykdom i to dager, og nå er det storesøsters tur. Det er feber, rennende nese og vondt i halsen.

Men vi overlever denne høsten også 🙂 Og når det er mildt og regnfritt er høsten virkelig vakker.

Høstgutten

Lillebror har fått seg ny fleecedress som er superdeilig å ha på, enten bare den, eller under parkdressen. Ettersom jeg har alltid prøver å finne billige klær var jeg glad da jeg fant den til 149,- fra Reflex. Og så passet den jo fint til lua vi fikk av Vossatassar i fjor.

Luringen

Lillebror har vokst så mye i det siste. Han kommuniserer bedre, forstår mer, og klarer faktisk å høre etter når han får en beskjed. Jeg ser at han har forandret seg litt i ansiktet også, og har må snart ta han med på vektkontroll på helsestasjonen snart for å se om det går den riktige veien der også.

Heldress

God er han også, og har til og med blitt mer kosete. Jeg vet at han ikke kommer til å være den lille kosegutten min så altfor lenge, så jeg nyter hver eneste klem jeg får 😀

Kommentarer

 1. Her sendes også snørr og basselusker videre fra den ene til den andre, men til tross for det syns jeg virkelig denne årstiden er den aller beste!! 🙂

 2. Fru Thoresen skrev:

  Du asså.. høsten er herlig den, på sin måte. Er jo fantastisk deilig å sitte inne en mørk, kald og guffen høst-kveld med tente lys og bare kose seg? Må være positiv vettø, kulda blir jo bare værre 😛

  Utrolig skjønn gutt du har, og han ser i alle fall frisk og rask ut 🙂 Hvordan går det med matallergien, har dere funnet ut noe mer?
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Tilfeldig tirsdag #33-2013

  • Hanna skrev:

   Jo, det er utrolig deilig å være inne når det er ruskevær ute 😀 Fyr i ovnen og tente lys, kanskje varm sjokolade og alt det der. Men jeg hadde likevel valgt sommeren BY FAR om jeg måtte velge 😉

   Han har påvist melkeallergi og en muligens hveteallergi, men vi utelukker kun melk fra dietten foreløpig. Har vært til oppfølging hos spesialist, og skal igjen om noen uker, så det blir spennende å høre hvordan det går videre. Hva med dere da?

   • Fru Thoresen skrev:

    Du får oppdatere oss – lykke til 🙂
    Adrian testet positivt på timotei og katt, men har ikke merket noe på lenge, så virker ikke som om det er så plagsomt. Håper jeg 🙂

 3. Karin skrev:

  Mommo sin fine hjerteknuser…han er jo blitt sååå stor. Gleder oss til å treffe småsjarmørene igjen. Ja selvfølgelig dere også:)

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge