Årets adventskalendre

Jeg har alltid store ambisjoner om å lage en bra adventskalender til barna, men i år har jeg hatt så mye å gjøre på jobb som har gått ut over tiden jeg har hatt hjemme, at jeg har latt tanken ligge til nå, og holy crap, det er bare fire dager igjen til desember!

I en måned nå har vi hatt en diskusjon hjemme om vi skal ha pakkekalender, ferdigkalender, aktivitetskalender, pepperkakekalender, eller hva. Jeg var veldig fornøyd med kalenderen i fjor som var en blanding av leker (to oppdelte julekrybber fra Fisher-Price og Playmobil) ispedd litt godteri og aktiviteter), mens kalenderen fra året før med pepperkaker og SingSang-julesanger var veldig riktig da Lillemor var 2 år.

Men altså, siden vi i år ikke har hatt tid til disse forberedelsene, så gikk jeg for ferdige pakkekalendre. Jeg hadde faktisk ikke hatt noe i mot å gi en sånn ferdig godterikalender heller, men siden minstemann ikke tåler hverken sjokolade eller sitrus, fungerer ikke det her i huset.

Bilder fra jollyroom.no

Bilder fra jollyroom.no

Jeg har nå bestilt Disneyprinsessekalender til storesøster, og Ecoiffier adventskalender med julefigurer til lillebror, begge på tilbud hos Jollyroom til 99,- pr. stk, og gratis frakt (med koden e3o2pb1). Forhåpentligvis skal de komme senest lørdag, akkurat i tide til åpning 🙂

Hvis du også er sent ute med kalendre, så har de mange til fine priser på f.eks. Jollyroom (20-60 % rabatt) og Lek Mer (27-50 % rabatt).

Hvilke kalendre har dere andre gått for i år? Er det noen som har noen fine tradisjoner rundt dette?

Kommentarer

 1. Fru Thoresen skrev:

  Bedre sent enn aldri! Håper de rekker å komme frem i posten 🙂
  Jeg holder meg til pepperkakekalender jeg.. i år har jeg planer om å lage den hengende i en krans, så får vi se om det blir no vellykket 😛
  Fru Thoresen siste blogginnlegg: Lenge leve netthandel 🙂

  • Hanna skrev:

   Haha, kunne ikke vært senere ute med å bestille fra nett 🙂 Skulle ønske vi kunne hatt pepperkakekalender i år også, men jeg måtte gi etter for pakkepresset 🙁

Trackbacks

 1. […] vi ikke hadde noen planer med adventskalender før onsdagen har vi ikke engang nevnt ordet hjemme. Heldigvis kom kalenderne på fredag, så vi […]

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge