Det ble jul likevel…

Det regnet sideveis da jeg dro på jobb i dag, men likevel hadde veldig mange syke dyr funnet veien til klinikken, så vi hadde mer enn nok å holde på med før vi til slutt fikk dra hjem til familiene våre.

Jeg dro med urin i håret (julegave fra en pasient…) hjem og hentet lillemor med til kirken. Vi kom akkurat tidsnok til å få plass, og vet dere hva? Det var det som skulle til for å få julestemning. «Deilig er jorden» er den aller mest julete sangen for meg, og når man synger den sammen med flere med orgel til, ja da er det jul.

Så var det bare å dra hjem og dusje (Mannen syntes ikke noe om å få kona hjem med hundetiss i håret) og lage mat. Barna var i hundre, og ville bare klatre rundt på kjøkkenet, men vi kom i land i tide, og fikk spist et kjempegodt måltid sammen. Minstemann syntes det var litt i overkant kjedelig å vente etter å ha spist seg mett, så han løp som en propell rundt mellom kjøkkenet og stua.

Og mens vi kikket ut vinduet om vi kunne se Nissen hadde han jammen meg vært innom og levert pakker under treet!

Julen 2013

Jeg prøvde å holde litt orden i kaoset med gavepapir og leker og en hund som gjerne ville åpne gaver, men til slutt måtte jeg bare sette meg ned og la barna åpne som de ville 😉 Etter litt lek og dessert stupte de i seng, og nå skal vi voksne rydde videre på kjøkkenet før det blir sofaen…

Håper alle har hatt en fin julekveld, og ønsker dere en fortsatt fin jul!

Kommentarer

  1. Karin skrev:

    Fiiine mine sine….fortsatt god jul til dere også, Kos dere og få senket skuldrene noen hakk:)

  2. Lotta skrev:

    Fine, fine familien 🙂

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge