Husmorferie

I dag er den store dagen. I dag skal jeg på husmorferie til London! Jeg synes det var nettopp at jeg skrev at vi skulle dra om to måneder, men nå er altså dagen her!

phonebooth

Det eneste problemet er at jeg har blitt syk. Svimmel, kvalm, vondt i kroppen, gelé i beina, hutrende på sofaen. Det vil si, det var i går. Jeg har drukket masse vann, te med honning, knasket ingefær, prøvd å svette ut hva enn jeg har fått i meg (39 grader som føltes som 21), og spist Nycopro Ferie. Jeg skal ikke akkurat til Asia, men når magen er uggen fra før tar jeg ingen sjanser 😉 Formen er heldigvis bedre, men jeg er ennå svimmel og litt rar i kroppen, så jeg skal ligge på sofaen til bussen går.

Londonplanene er vel egentlig bare shopping og kos, og jeg skal prøve å få kjøpt de siste julegavene der. Nå mangler jeg heldigvis bare tre stykk. Det skal bli deilig å bli ferdig med det pakkestyret!

Åh, som jeg gleder meg til å kunne være lenge oppe, spise ute, shoppe uten barn som blir slitne, sure eller trøtte, sove til lengre enn kl. 6, og nyte frokosten uten å løpe fram og tilbake for å tørke ansikt, hender og alt annet som er klissete.

Eller?

Jeg kommer nok til å savne de usannsynlig mye, selv med klissete ansikter og snørr og sinneanfall 😉 Det som er mest trist er at jeg går glipp av den nye tradisjonen vi har startet med St. Nikolaus. Da gjelder det å holde seg okkupert hos Victoria’s Secret, Camden Market eller alle de andre stedene Anita skal vise meg. Må si det er flott å ha med seg en privat guide! 😀

Det blir sikkert litt stille på bloggefronten mens jeg er borte, men følg meg gjerne på Instagram om du vil være med til London 🙂

Jeg tar også gjerne i mot tips om ting å se, hvor man må shoppe, hvor og hva jeg bør spise, og hva som bør være med i kofferten hjem 🙂

Kommentarer

 1. Karin skrev:

  Superfin husmorferie til deg,håper formen kommer seg:)

 2. Lammelåret skrev:

  Det er bare fantastisk med tid fra hverandre, en kjenner så mye bedre det som er godt i forholdet da.

  Kos deg masse på ferien, det blir sikkert stor stas!
  Lammelåret siste blogginnlegg: Fedre med for lite ferie

 3. Lotta skrev:

  Ha en KJEMPEFIN husmorferie!! 🙂
  Håper formen kommer seg, sånn at det ikke setter noen demper på ting.
  Gleder meg til å lese om hvordan du har hatt det 🙂

 4. spesiellinor skrev:

  Uff, virker som om det er noe som går for tiden. Kjenner mange som har hatt det, og hadde det selv for litt siden. Du får ha masse god bedring 🙂 Jeg syns sånn væskeerstatning som de har på apoteket hjalp så man ikke ble så utslitt. Bare et lite tips 🙂
  Kos deg masse i London!
  spesiellinor siste blogginnlegg: 1 årsdag 🙂

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge