Freddan!

Da var første jobbdag etter juleferien overstått, og det var jammen meg godt å plutselig innse at det var fredag, og at mandagsfølelsen var helt feil 😉 På jobben gjorde jeg egentlig ikke så mye fornuftig, for jeg var opptatt med å bestille hotell og fly til disse kursene jeg skal på i løpet av året. Herlighet, jeg gleder meg så sinnsykt!

I februar skal vi til England, og midt i bookingen fant jeg og min partner in crime ut at det kanskje hadde vært bedre om vi tok kurset et annet sted, og har derfor satt det på vent. Vi ønsker nemlig heller å dra til Manchester, fordi det både er billigere og lettere å komme seg til. Håper det går i orden, for da hadde jeg blitt veldig, veldig happy cat 😀

Så skal jeg til Praha i sommer, på kongress! Jippi! Jeg fikk stipend til å dra, men må betale hotell og flyreisen selv, men akkurat nå unner jeg meg det. Krysser fingre for at jeg får med meg SuperHeidi, for det er jo tusen ganger bedre å reise sammen med hyggelig selskap enn alene.

Modellbil

Og akkurat nå, så sitter jeg og Mannen på hver sin side av bordet. Jeg blogger, og han nerder 😉 Han fikk nemlig et bilbyggesett i julegave, og er superhekta 🙂 Nå skal jeg bare se om han ikke klarer å rive seg løs fra byggingen sånn at vi får i oss fredagstacoen!

God helg, dere!

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge