Litt ekstra energi hadde vært fint nå…

Dere husker kanskje at jeg deltok i en energiuke før jul? Jeg fikk så klart resultatene for lenge siden, men ting har gått litt i ett her for tiden.

Grafisk ser det slik ut:

Nycomed

Stakkars Heidi hadde visst mindre energi enn meg alle dagene… Kanskje hun burde ta et hint? 😉

Ut i fra dette ser det ut som jeg absolutt bør satse på turer i skogen, men problemet er at jeg ikke har et stort ønske om å ferdes der etter det har blitt mørkt, så da blir det bare i helgene. Og pilates eller yoga er noe jeg gjerne skulle gjort fast også, men jeg tror ikke jeg får tiden til å strekke til. Fra og med neste uke skal jeg begynne å få faste rutiner i treningen, for nå tror jeg det meste styret på jobb som gjør at jeg enten er utslitt når jeg kommer hjem, eller at jeg må sitte med jobbting på kvelden, er over, og da får jeg forhåpentligvis tid og ro i meg til å trene.

Når vi snakker om energi, så tar jeg tidlig kveld i dag. Lillemannen er så plaget med mareritt for tiden, og våkner flere ganger om natten. Er det noen som har noen tips angående det? Er det noe i hverdagen som kan framkalle ekstra mareritt? Jeg har tenkt over alle mulighetene for at han skulle plages med noe eller slite med vonde tanker, men kommer ikke fram til at det er noe som har skjedd. Så kanskje det bare er en periode, eller helt tilfeldig at det skjer flere dager på rad? Jeg har i alle fall vært våken i nesten hele natt, så nå er det sovetid for både liten og stor.

God natt, og god helg!

Kommentarer

 1. Hanne-Lill Holte skrev:

  Minsten her også sliter m mareritt 🙁 slitsomme netter, og dessverre ingen råd fra meg. Jeg tenker at det skjer mye i utviklingen nå, så det kan være derfor. Skrev du ikke at han har begynt å prate mye nå? 😉

  • Hanna skrev:

   Jo, han snakker masse… Da er det sikkert det, for jeg kan ikke skjønne hva annet det kan være. Begynte å lure på om det var fordi vi har hatt ferie så lenge, men han trives jo i barnehagen.

 2. Line skrev:

  Stakkar knerten! Klare han å fortelle nåkka fra marerittan? Ka de handle om eller ka som gjør han redd..?
  Trur det e en ganske vanlig fase, har hørt mange som slit ei stund med det…
  Ikke nåkka artig uansett!!!
  Håpe på bedre netter fremover for lilleknerten!

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge