My Little Pony-bursdag

Ja, så er endelig barnebursdagsfeiringa over for i år 🙂 Vi valgte å kutte ned tiden til to timer, men det føltes virkelig som fem… Når elleve små barn har fått i seg litt mye sukker og leker sammen med vennene sine, blir det mye lyd og mye fart, og noen små konflikter å løse.

Pjuh.

Mens minstemannen tok formiddagsluren sin dro jeg og Lillemor til lokalet for å pynte og dekke bord. Hun var helt i hundre og gledet seg masse til å få besøk 😀 Jeg blåste opp ballonger og ordnet på kjøkkenet mens hun dekket bordet. Jeg hadde lenge før bursdagen sjekket at det fantes My Little Pony-stasj til barnebursdager, men da jeg skulle ut å kjøpe var det ingen som hadde. Så det ble litt løping rundt for å se om det fantes noe annet fint som passet til temaet, og det endte til slutt med et sett av enhjørninger og regnbuer som jeg fant på Clas Ohlson.

Dekket ponnibord

Da lillebror hadde våknet gjorde vi siste finish før alle gjestene kom, og etter det gikk det bare i ett.

Først serverte vi pølser og «ponnibrus». Jeg hadde laget etiketter som det stod «Rainbow Dash, Appelsinbrus» og «Shining Armours sitronbrus» på, men printeren var nesten tom for blekk, så utskriften ble ikke så bra. (Ingen brydde seg.)

Ponnibrus

Etterpå var det frilek, og vi hadde satt opp et tegnebord (prøvde å holde det litt rolig for de som ikke ville løpe rundt) med My Little Pony-motiv, og Spiderman for gutta 😉

Tegnebord

Så hadde vi gaveåpning. Jeg synes alltid det er litt vanskelig å gjøre det til en så stor ting at alle ser på hva alle gir, men det gikk veldig fint, og Lillemor var så heldig som fikk så mye fint. Mens hun åpnet gavene delte vi ut popcorn sånn at barna holdt seg i ro. Etter tips fra Ellinor laget jeg små popcornesker med My Litle Pony-motiv, og barna syntes det var stor stas. De er laget med Silhouette Cameo-maskinen som jeg fikk til jul, og er det første prosjektet jeg har prøvd meg på. Veldig gøy med kuttemaskin!

Popcorn

Så var det muffins, eller cupcakes som det kanskje heller heter. Siden jeg ikke kan bake tydde jeg i år igjen til Toro sin Langpanne sjokoladekake, som forresten er glutenfri og melkefri, som jeg fordelte i muffinsformer og stekte i 18 minutter. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å lage en Pinkie Pie-kake formet som hodet hennes og cupcakes i tema Rainbow Dash, men da jeg skjønte at jeg sikkert hadde altfor mye kake, droppet jeg glatt flere timer med marshmallowfondant.

Regnbuemuffins

Fire år!

(Og det ble mer enn nok cupcakes!)

Etter kakespisingen var det mer frilek, og guttene begynte å bli slitne etter å ha løpt rundt i nesten to timer 😉 Så da var det bare å gi mer påfyll av sukker i form av godteposer. Vi kjørte regnbuetema der også, og hadde minismarties og jelly beans i regnbuens farger, pluss regnbuekjærlighet og litt annet snacks. Mest populært var tatoveringen, som alltid er en slager i bursdagene her 🙂 I utgangspunktet skulle jeg gjøre det så enkelt som mulig, og hadde kjøpt små gjennomsiktige poser til godteriet, men i ponnipakken var det også små poser, og de måtte så klart brukes, så vi la bare de ferdigpakkede posene oppi.

Godteposer

Alt i alt var det en kjempekoselig, og det aller viktigste: Lillemor storkoste seg! Hun var nok helt utslitt, for hun sovnet i bilen på vei hjem 🙂

Kommentarer

 1. Siv skrev:

  Hørtes ut som en drømmebursdag for en liten jente 🙂 Kjempesøte cupcakes og tema! 🙂
  Siv siste blogginnlegg: Kanelknuter med makronfyll {med bildeguide}

  • Hanna skrev:

   Storesøster bestemte tema selv 🙂 Hadde vært gøy å lage flere typer cupcakes om jeg kunne bake og hadde enda flere munner å mette 😉

 2. Hanne-Lill Holte skrev:

  Flink du er med gjennomført tema!!!! 🙂 tipper de koste seg alle mann!

 3. spesiellinor skrev:

  Åå.. så fint det ble, Hanna 🙂
  Og så kjekt å høre at det ble vellykket! De muffinsene ble jo kjempesøte.
  Silhouetten er super å ha til sånne ting 🙂 Jeg gleder meg til å begynne å lage ting til 30 årsdagen min med den. må vel begynne snart så seint som ting går her for tiden, hehe.
  spesiellinor siste blogginnlegg: Oppskrift: Lam i pitabrød

  • Hanna skrev:

   Tusen takk, og takk for inspirasjon til popcornbeger 😉 Det var jo kjempegøy å bruke Silhouetten! Nå må jeg bare finne mitt neste prosjekt!

 4. Diaperdiva skrev:

  Så flink du er!!! Så gjennomført og berre lekkert! Denne må jeg bookmarke! Ser for meg at jeg kommer til å måtte gå for dette temaet i 4års dagen #ponnyfeber
  Diaperdiva siste blogginnlegg: Helgens hendelser og diverse discoveries

 5. Lotta skrev:

  Så flink du har vært!! Det der så jo kjempebra ut 🙂 Kan tenke meg storejenta var strålende fornøyd 🙂

Trackbacks

 1. […] har fått en del spørsmål om My Little Pony-bursdagen, så her skal jeg prøve å […]

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge