Om mammating og mammabloggbøker

Jeg sitter her i sofaen mens lillebror ligger så lang han er ved føttene mine. Vi ser på «Fly», og han utbryter: «Oooæææææ!» når Dusty flyr fort, og «Å, neiii!» når han nesten krasjer. Jeg følger bare delvis med for jeg sitter med macen på fanget for å blogge om gårdagen da jeg var på lanseringsfest for bloggboken Mammarådet, om hvor herlig og sprudlende Stine er, hvor flott Susanne så ut, hvor fint det var å hilse på Vigdis igjen, og gøy å få muligheten til å veksle noen ord med Pia, Jona og Suzanne.

Men så kjenner jeg det, øyeblikket tar meg. Det er så lett å sitte her som et mammaskall og «se film» mens man har tankene et annet sted. Så jeg lukker macen og løfter den lille gutten på opp på fanget mitt. Jeg får en varm klem av han, og jeg kysser håret hans. Så ser vi heller på Fly sammen. Sånn på ordentlig.

Kommentarer

 1. Line skrev:

  :love:

 2. Hørtes ut som sånn ca det lureste i verden!!!:) <3
  Hege (artigforkidsa) siste blogginnlegg: UTEKUNST

 3. Superpapsen skrev:

  Dette hørtes veldig hyggelig ut. Og vel fortjent! Er filmen å anbefale?
  Superpapsen siste blogginnlegg: Supertips: Test rietelleren før fødselen!

  • Hanna skrev:

   Om du liker Biler er den veldig lik. Kanskje ikke den beste filmen laget av Pixar (nå har jeg bare sett den på norsk, så det kan hende den er bedre på engelsk), men grei underholdning. Kjøpte den på onsdag, har blitt sett 8-9 ganger allerede… Men vi kjøpte den på Obs! for 99,- og det var ingen tvil om at den måtte inn i huset med lillebror som er gal etter fly 😉

 4. Diaperdiva skrev:

  Du da.. <3 Det var så utrolig hyggelig å snakke med deg, føler jeg kjenner deg jeg nå! 😉
  Ha en fin fin søndag herlige Hanna!!
  (Ps. Takk for tankevekkeren her! Mammaskall, med tankene et annet sted.. jeg må skjerpe meg!!)
  Diaperdiva siste blogginnlegg: Dramaet på Aschehoug

 5. Pia skrev:

  Takk for at du kom, og takk for at du sa hei!

 6. Lotta skrev:

  Hørtes ut som et godt valg 😉
  Adrian fikk «Fly» forrige uke og han har blitt helt hekta på «Dustnin» som han sier 😛 Har foreløpig ikke sett filmen selv, men må si at det er deilig med en pause fra «Biler» 😛

  • Hanna skrev:

   Haha, ikke sant?! Her har det gått i ett med Biler, Biler 2 og Biler kortfilmer i ett år nå, så det var godt å få et avbrekk med Fly 😉

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge