Karsehage

Siden påsken og våren er en typisk karsetid, måtte vi bare kaste oss over den søte idéen om en liten karsehage. Barna synes jo det er kjempespennende å se frø spire, og karse er jo perfekt siden det vokser så raskt.

Vi klippet av bunnen på en melkekartong og lagde små hakk slik at det skulle se ut som gress. Så malte vi utsiden grønn med hobbymaling. Gjerdet kuttet jeg med Silhouette Cameoen etter en mal jeg fant på nettet. Helst skulle jeg lagd hele gjerdet i ett istedenfor i fire deler, men sånn går det når man ikke kan utstyret sitt og har null tålmodighet til å lære 😉

Gjerdet ble kuttet ut i tykk papp og limt på utsiden av kartongen. Så hadde vi bomull og altfor mange karsefrø i, og vannet nøye. Og etter en uke er det fullt liv i hagen vår, og stor stas.

Karsehage

For dere som har Silhouette kan dere bruke filen jeg lagde her, hvis ikke kan man bare google fence og vector så dukker det opp mange gjerder man kan bruke som mal til å skjære ut.

Moro for store og små, må jeg innrømme 🙂

Kommentarer

  1. Karin skrev:

    Så koselig da…..flink er du jenta vår 🙂

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge