Lillesøster 5 måneder

Kjære lille Bella!

Stadig kommer det folk bort til oss for å hilse på, og alle utbryter: «Åh, så stor hun har blitt — så fort tiden har gått!» og jeg har bare nikket og smilt, for det er jo noe alle sier. Men her om dagen stoppet jeg opp, og tenkte: «Jøss, det har snart gått fem måneder siden du ble født!» For det føles jo ut som det var en måned eller to siden… Og ikke snart et halvt år. Likevel tar jeg meg i å glede meg til neste milepæl. Jeg må visst bare nyte hvert sekund nå…

Noe løsnet den siste tiden med spisingen, og nå kaster du deg fram mot skjeen for å grøten litt raskere. Du strekker deg etter maten vår om du sitter på fanget, og følger nøye med når vi spiser. Du elsker å smake på ting, og har likt det meste hittil, utenom agurk, for det var skikkelig ekkelt.

Du har begynt å holde på føttene dine, men det virker ikke som du skjønner helt hva du driver med. De er liksom bare i nærheten, og så holder du de mens du følger med på andre ting. Du har ikke rullet rundt enda heller, men er snaaaart der, så du klarer det nok om ikke så lenge 🙂

Din favoritting for tiden er å lage rare lyder med munnen sånn at spyttet flyr alle veier, og du sikler som bare det. Du kan underholde deg selv ganske lenge på den måten, og du holder også lengre ut med å leke med deg selv — spesielt når vi har litt dårlig tid på morgenen. Jeg må si at jeg gleder meg til vi kan komme oss ut og leke litt, for dagene er ganske lange her hjemme. Trilleturene er det enten jeg som triller med sovebaby, eller så ligger du og pludrer for deg selv til du sovner.

Vi var på Mor og barn-trening for ikke så lenge siden, og med en gang jeg kom dit slo det meg at det kanskje kom til å gå helt galt hvis du måtte ligge og vente på meg i en time. Men du lå på teppet ditt og fulgte veldig med når instruktøren viste hva vi skulle gjøre. Jeg var imponert over hvor lenge du lot deg underholde, men plutselig var det bare nok, og da fikk jeg bruke deg som babyvekt 😉 Og da var alt ok igjen. Gleder meg til å gjøre det igjen etter påske 😀

Du ler ikke så mye, men smiler så og si hele tiden 🙂 Når du ler kommer det så overraskende på meg. Latteren din er så hjertelig og god, og den beste lyden i verden! Skulle kunne fått det på resept 😉

Lillesøster 5 mnd

Elsker deg, Bella Mio!

Klem fra mamma.

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge