Lillesøster 6 måneder

Kjære Bella!

Plutselig var dagen her, den som storebror og storesøster har ventet på så lenge: Du er et halvt år allerede! Det skal vi feire når de kommer hjem i ettermiddag med halve muffins 😀

Det er enda ikke så mye lyd av deg, søta. Du observerer mye og smiler, men det kommer bare noen små «åh» litt lyd på innpust om du blir ivrig. Latteren din sparer du også deg, men klarer ikke holde den inne når du blir kilt litt på magen eller kysset i halskroken. Her om dagen hadde du et skikkelig latteranfall av at jeg latet som jeg måtte nyse.

Siden du begynte med grøt for to måneder siden har du blitt veldig interessert i hva vi andre spiser. Og du får smake det aller meste når du spør, så lenge det er trygt for deg, altså, og det har vært lite du ikke har likt. Selv agurk som var noe av det verste du hadde kjent blir gladelig smakt på nå. I går fikk du brødskive for første gang, og du spiser jo som en helt! Maten blir riktignok most i hånden, men det som når munnen går ned 🙂 Pinsettgrepet er inne, selv om det kan være vanskelig å treffe riktig 😉 Når vi gir deg grøt kaster du deg etter skjeen, men vi lar deg ellers føre inntaket selv. Til nå har du spist gulrot, avokado, banan, potet, brokkoli, agurk, eple, sviske, grøt, brødskive og pannekaker og masse, masse maispinner. Vi var også i Sverige der vi fant maissnacks med gulrot- og paprikasmak, og jeg må innrømme jeg hadde lyst til å spise de selv 😉 Gleder meg til å prøve litt mer avansert mat også 🙂

Nå har du også begynt å komme deg litt rundt. Du snurrer rundt, skyver deg bakover og endrer retning. Du snur deg fra rygg til mage, men andre veien er litt vanskeligere, for hodet er enda litt vanskelig å legge ned uten å være redd for at det skal dunke i gulvet. Babypushups blir gjort masse også, og nå kommer du deg opp på knærne også. På tide å virkelig barnesikre her nå!

Du vekker meg om morgenen med de små føttene dine som sparker meg i magen, eller koselyder. Og når jeg åpner øynene, ser jeg et spørrende ansikt som mykner helt opp i et stort smil — og hvem blir vel ikke glad for en slik vekking?!

Lille minstejenta vår! Jeg er så glad i deg, og du er virkelig en god jente 🙂 Gleder meg til de neste seks månedene!

Bella 6 mnd

Elsker deg, minstemor!

Klem fra mamma.

Kommentarer

  1. Karin skrev:

    Åååå…..ho e sååå søøøt den lille snuppemora:)

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge