Barsels Break

Sponset arrangement.

I går var jeg og minstemor invitert til Norges første Barsels Break på Saga Kino i Oslo 🙂 Det er et konsept som har vært i Danmark i snart et år nå, og som endelig har kommet til Norge. Det er i samarbeid med Nordisk Film Kino, LEGO DUPLO og bObles, og er myntet på gravide eller foreldre i barselpermisjon. Arrangementet varer en time og foreldre får råd og tips som hvordan man kan støtte barnas motoriske utvikling, og hvorfor bevegelse er så viktig.

barsels break

Selv har jeg jo vært på flere av bObles arrangementer og lært mye om barns motorikk, men Ture Munksgaard, Elefantfører hos bObles, klarte faktisk å lære meg enda noe nytt denne gangen, så jeg er veldig fornøyd 😀 Vi fikk også innspill fra hjerneforsker Kjeld Fredens, helsesøster Vibeke Schultz, og fysioterapeut Louise Hærvig.

Dette er et supert arrangement å dra barselgruppa med på! Billetten koster 245 kr og inkluderer en flott goodiebag med produkter fra Lego Duplo (som trener barns finmotorikk), bObles (som trener barns grovmotorikk) og Nordisk Film Kino (som gir kos for de voksne 😉 ). Og tro meg, innholdet er kjempeflott og billettprisen er faktisk latterlig bra.

barselsbreak

Når du kjøper en billett får du automatisk to seter, ett til deg og ett til barnet ditt, og barnevognen kan stå utenfor salen. Vi var på Saga, men det arrangeres også på Symra, Ringen (alle tre i Oslo), Asker og Kilden (Tønsberg). Etter hvert ønsker de også å ta konseptet rundt om i landet, så hold øynene oppe, og følg gjerne bObles på Facebook.

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge