Hot Wheels-bursdag

Som dere vet så synes jeg jo det er gøy med temabursdager så lenge det ikke tar helt av. Lillebror ønsket seg så klart Hot Wheels-bursdag, men egentlig hadde jeg ikke anelse om hvor jeg skulle begynne. Etter et raskt søk på nett fant jeg litt inspirasjon og startet.

Innbydelser kunne jeg nok laget litt enklere, men jeg syntes disse var så fine at jeg tok utgangspunkt i de. Jeg gjorde hovedteksten norsk, og de ble uten klistremerker (kuttemaskinen min har tatt kvelden), og jeg orket ikke legge med baner siden jeg tenkte at gutta ikke kom til å leke med de likevel.

Dette banneret endret jeg til navn og alder istedenfor:

Bordet ble pyntet med sorte tallerkner med sølvtallerkner oppå, for at det skulle se ut som hjul. De burde kanskje vært litt mindre, men gutta skjønte det med én gang, og begynte å rulle hjulene da de satte seg ved bordet 😅 Sølvkoppene og tallerknene var fra Flying Tiger, og de sorte tallerknene fra Lagerhaus.

Jeg skulle egentlig lage brusetiketter og henge et skilt med «bensin» på saftdispeneren med kran, men ble stemt ned av mannen. For mye styr, mente han 😉 Hadde jeg bare hatt tid hadde jeg gjort det likevel! 😂 På bordet tenkte jeg først å lage en bilvei, men syntes det ble for mye styr med å kjøpe sorte ark og lime på veimerking. Og duken egnet seg ikke til å male på. Da kom jeg på at det enkleste ofte er det beste: Nemlig å rett og slett sette på en Hot Wheels-bane midt på bordet! Gutta elsket det, og hentet hver sin bil (som vi måtte konfiskere etter hvert) for å kjøre i loopene 😅😅

Kaken lagde jeg og mannen sammen, og med min sans for planlegging og hans sans for pirkearbeid, ble vi ganske så fornøyde. Egentlig skulle vi lagd detaljer i rødt og oransj, men det hadde jeg visst ikke (snakk om å være flink til å planlegge 😉 )

Bursdagsbarnet var i alle fall storfornøyd, og gutta lekte så fint at det hele feiringen gikk som en drøm. Helt på tampen fisket de godteposer og frydefulle hyl kom da den famøse sokken dukket opp istedet for en godtepose 😉 En kjempefin dag 🙂

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge