Kreativ moro for en god sak

Sponset innlegg.

Vi har tidligere samarbeidet med Kreakid, og kunne så klart ikke si nei da de igjen spurte om vi ville teste ut det som blir den neste boksen deres. For dere som ikke kjenner Kreakid, så er det en abonnementstjeneste der du får en pakke i posten hver måned (uten binding), med to kreative prosjekter og ett eksperiment. Hver boks har et tema, og denne gangen var det pandaen som stod i fokus. Månedens pakke støtter nemlig WWF sitt arbeid for utrydningstruede dyr, med 20 % av overskuddet av salget.

Vi startet med pandaluen, som storesøster bare klødde etter å ta fatt på. Som vanlig var det meste man trengte i posen, men vi måtte finne fram saks og tekstillim, og så gjorde vi vår egen lille vri på øynene (og nesen), så vi hentet litt hvit filt også. Det er SÅ kjekt med slike småprosjekter som ikke tar all verdens med tid, men som du likevel har brukt nok tid på til å legge både stolthet og ære i 🙂

Duskesnurring var det som tok mest tid, mens å klippe ut delene til øyne og nese gikk lett som en plett. Jeg hjalp til å sy på ørene, og når øynene var limt på var det bare å vente til neste dag for å ha den på på skolen 😀

Lillebror ville prøve seg på PlayMaisprosjektet. Det var en pose full av små PlayMais og to bilder man skulle klistre de på. Han som så og si aldri har tålmodighet til noe annet enn lek med biler, satt og puslet for seg selv ganske lenge, før han sa seg ferdig med det første bildet av Kreakidreven i bambusskogen. Snø på fjellet og nøye oppdelte biter plassert på akkurat de stedene han mente var riktig 😍

For å si det på en annen måte: Det tror jeg må være det lengste han har holdt på med et prosjekt! Dessuten syntes han det var en opplevelse å bare stikke hånden ned i alle PlayMaisene 😉

På grunn av litt tidspress kunne vi bare teste litt av boksen, dere vil også få med et eksperiment og en liten gave fra WWF. Hvis du syntes dette så gøy ut kan du bestille denne boksen her, men vær rask, for fristen går ut 31. januar. Vil du lese litt mer om neste boks kan du gjøre det her 🙂

Følg gjerne Kreakid på Facebook og Instagram der man får sneakpeek på fremtidige bokser og tips om enkle DIY-prosjekter man kan gjøre med barna.

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge