Livet, altså!

Det ble plutselig så stille herfra, men etter jeg kom tilbake i jobb etter permisjonen har jeg virkelig følt at livet bare har flydd forbi. Måneder etter måneder har bare løpt avgårde, og jeg har så vidt klart å henge med.

Litt har skjedd også, for lillebror brakk beinet i vinterferien, to dager før han skulle starte på skiskole sammen med storesøster. Skikkelig uflaks, var det! Men han var så tapper, stakkars, så vi har klart oss veldig bra. Så snart han ikke hadde så altfor vondt, gikk det helt fint å bære han rundt og da jeg fikk tak i en rullestol ble alt mye bedre. På den andre siden hadde vi plutselig to barn som var helt avhengig av hjelp til det meste, og en som sov i vogn, mens den andre ble trillet i rullestol. Han er så flink med den rullestolen også, for han hadde knapt sittet i den i ett minutt før han manøvrerte seg rundt som en proff.

Storesøster syntes det var litt kjipt at hun ikke hadde brukket beinet siden det så så gøy ut med all oppmerksomheten, og det å sitte i rullestol… Men det ble nok glemt da hun fikk en uke helt alene sammen med bestemor og bestefar, med dessert hver eneste dag 😅

Jeg har nå endelig klart å booke reise til USA (tre år etter planen), og jeg gleder meg veldig! Vi skal først på husmor-/jobbtur, før jeg skal møte Mannen for å ha litt kvalitetstid sammen i New York. Det skal bli godt!

Og i helga hadde vi besøk av foreldrene mine. Vi kom oss ikke så mange steder siden man med 7 seter ikke får med rullestolen, men den siste dagen kom Mannen på at vi kunne bruke sykkelvognen! Da fikk både bror og lillesøster plass (selv om sistnevnte har blitt stor jente og helst vil gå selv), og så fikk vi oss en søndagstur likevel 🙂 Jeg har alltid syntes søndager er litt kjipe fordi man alltid tenker på at det snart er mandag igjen, men jeg har begynt å like de skikkelig godt 🙂

Et innlegg delt av Hanna (@drommeland)

Håper dere også hadde en fin helg!

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge