Dvale

Jeg har vært i en bloggdvale på nesten et halvt år… Plutselig hadde jeg hverken tid eller lyst til å blogge lenger, og da tenkte jeg at det var like greit å bare stoppe. Jeg gikk mange runder med meg selv, for hva var egentlig vitsen?

Men akkurat i det jeg hadde planer om å legge ned hele greia ble jeg veldig usikker. Så jeg betalte for et ekstra år. For å se om jeg kanskje kom til å angre meg. Og plutselig fikk jeg lyst til å skrive noen ord. Jeg har opplevd så mye de siste månedene, og kanskje jeg enda kan dele noen tips eller morsomme historier fra hverdagen. Det blir nok sporadisk, men forhåpentligvis kommer skrivegleden litt mer også! Det jeg likte aller mest med å blogge var det lille samfunnet jeg følte meg en del av. Håper det fremdeles er like hyggelig å være mammablogger 😉

Kommentarer

  1. Så fint å ha deg tilbake!!

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge