Get up and GO!

Sponset innlegg.

Vi er med på en bevegelse som er skikkelig gøy! Mange barn er nemlig mindre og mindre aktive, de har en passiv livsstil som oftere innebærer iPad på sofaen enn ut og klatre i trær. Det gjelder også mine barn, for dere vet — tidsklemma. Men jeg tror at det starter med foreldrene, og at vi kan snu det.

Reima har fått med seg Suunto på laget, og utviklet ReimaGO, en liten duppedings som registrerer aktivitet. Den kan legges i lomma eller festes på et armbånd, og aktiviteten kan brukes i en app som kan brukes for å se hvor aktiv barna er, og som motivator for å bevege seg mer.

Her ble det veldig godt mottatt, for nå hadde de aktivitetsarmbånd som oss voksne! De har løpt rundt her mens jeg laget frokost, for å konkurrere om hvem som er mest aktiv, og de synes det er spennende å se hvor mange «poeng» de får 🙂

Reima har startet en utfordring for barn, om å bevege seg mer og har satt seg et høyt mål: Minst 1 million timer bevegelse ut året. På nettsiden til #millionhoursofjoy kan man følge med hvor mange timer barna har vært i aktivitet til sammen, og også se hvordan hvert land ligger an. Flere land deltar, og vi i Norge ligger mange tusen timer bak nabolandene våre, og det kan vi vel ikke?! Ikke bare er det en vennlig konkurranse mellom landene, men man kan også vinne mer enn bare sunne barn: 15 familier vinner en eventyrlig reise til Ruka, Finland. Der får deltakerne oppleve den finske naturen i fem dager, stå på ski, prøve hundekjøring, reinsdyrslede og mye mer. Ja, og så møte julenissen! Flyreise, transport i Finland, hotellovernatting, samt alle måltider og aktiviteter er inkludert! Les mer om konkurransereglene her.

Det som er gøy er at all aktivitet registreres! Her har vi hoppet på trampoline, gått tur i skogen, lekt i skolegården og barnehagen, gått i byen, spilt ball og mye mer. Så vi er i alle fall godt i gang, og barna synes det er gøy å følge med hvor aktive de har vært 🙂 Håper flere henger seg med, man vinner både på helsa og kanskje en tur til Finland 😀 La oss se om vi klarer å skape en million timer med bevegelsesglede!

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge