Nashville, TN

I september dro jeg til Nashville på jobbtur. Jeg og ei venninne skulle på akuttmedisinkongress! Jeg tror det var i 2014 jeg vant inngang til kongressen, men pga skole, så graviditet, så baby, utsatte jeg turen til i år. Men NÅ skulle vi endelig dra!

Vi visste lite om byen, og alt vi leste om den var at det var Music City og verdens countryvugge. Greit nok, men hva kunne man gjøre hvis man ikke syntes country var all that? Vi fikk ikke noe svar…

Hotellet vi bodde på var insane. Gaylord Opryland Resort & Convention Center. Det er ikke noe bedre ord å beskrive det. For det første var det megasvært! For det andre var det fullt av planter (ca. 50 000) og små fossefall og elver, til og med en egen båt man kunne reise rundt med. Det var så stort at det var delt inn i flere området, og vi gikk oss vill mer enn én gang…

Dessverre fikk vi ikke gjort så mye disse dagene annet enn jobb, men vi fant et kjøpesenter i nærheten der vi fikk brukt litt penger på de som ventet på oss hjemme. Helt mot slutten av oppholdet var vi litt lei innsiden av hotellet (det var der konferansen var), så vi kom oss ut i de 30+ gradene som hadde lokket oss fra vinduene, og dro til sentrum.

Under oppholdet var vi blitt ganske lei av country. Hotellet hadde musikkinspirert dekorasjoner, og på radioen som spilte over hele hotellet, spilte de så klart country. Bussen til sentrum gikk ikke akkurat da vi gikk ut, så vi tok oss en liten tur rundt i nærområdet. Der var det et «Dukes og Hazards»-museum, og mange steder man kunne spise fried-everything… Hvis man skulle bli fortvilet over å ikke høre country den tiden man gikk rundt i nabolaget, så hadde de tenkt på det også. De hadde nemlig plassert bokser som spilte country, midt i gata…

Nede i sentrum ble vi satt av ved Wildhorse Saloon, og vi gikk en liten runde, men fant fort ut at vi gikk i feil retning. Det var virkelig INGENTING i sentrum… Ikke en eneste butikk å se. Folketomme gater på en lørdag ettermiddag. Det var til vi rundet hjørnet til Broadway — hovedgaten.

O M G.

Der var det virkelig så fullt av folk at man måtte gå i kø. Det var nesten bare puber der, som alle spilte øredøvende country. Og alle var stappfulle av mennesker. Innimellom pubene var det butikker. Alle solgte boots. Kjøp ett par, få to gratis. Ja, og så en godteributikk. (Jeg angrer litt på at jeg faktisk ikke kjøpte meg boots, for det hadde vært et gøy minne. Istedenfor ble en Moon Pie med meg hjem 😂)

Vi var ganske så sjokkerte! Men til slutt fant vi en restaurant som ikke spilte country, og ikke øredøvende musikk, så vi spiste burger og koste oss i varmen. Resten av kvelden gikk til å vandre rundt i byen, og se på folkelivet. Hanson spilte på Wildhorse Saloon, der bussen plukket oss opp igjen, men var utsolgt, så jeg stod utenfor og mimret til det glade 90-tallet 😄

Så altså, kort oppsummert: Nashville er en by for de som liker country. Eller kvelende varme.

Kommentarer

  1. Karin skrev:

    Fantastisk å få lese om dine dager I Nashville…..countryens vugge 😊😊😂😂😂kan tenke meg det ble litt for mye ja. Hotellet var jo imponerende,skjønner at man kan rote seg litt bort der. Så fantastisk ut

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge