Drømmer

Sponset innlegg.

Nå som vi er to voksne og tre barn, og bare har to barnerom, drømmer vi ofte om å bygge ut, eller rettere sagt, opp, på huset. Taket i den øverste etasjen vår er høyt nok til at et voksent menneske så vidt kan stå midt på gulvet, men det skrår raskt hvis man beveger seg mer enn 10 cm fra midten. Derfor har vi veldig lyst til å løfte taket litt, sånn at vi kan utnytte etasjen mye mer. Og med det ønsker vi også å få inn vinduer for å få litt mer lys inn. Det hadde virkelig vært helt fantastisk! Sånn som det er nå, får vi bare lys fra ett vindu i enden av rommet, og det hadde absolutt hjulpet på hyggen med dagslys. Vi kunne fått til både et soverom og en dagligstue på loftet, og jeg tror barna hadde elsket litt mer plass enn de har nå.

Men med dagslys kommer også veldig lyse sommernetter, så solskjerming er absolutt noe å tenke på. Vi sliter litt med å få alle til å forstå at det er sovetid selv om det er sol om sommeren 😉

Velux shop sin kolleksjonen «Disney & VELUX Dream Collection» har 12 skjønne motiver:

Og selv falt jeg spesielt for Bambi 😍

Veluxgardinene er helt lystette og uten helseskadelige stoffer, og man kan lett betjene de ved å dra ned gardinen til ønsket posisjon.

Jeg vet om en gutt som hadde elsket Star Wars-kolleksjonen også 😉

Mye å drømme seg bort i, altså!

Kommentarer

  1. Nann Karin skrev:

    Ååh, den Bambigardinen er søt. Likte den med Ole Brumm og månen også

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge