Og plutselig var jula her…

November var ganske lang, men eksamen gikk fint, og så var det tilbake til gamle rutiner med jobb igjen. Plutselig var det desember og lov til å spille julemusikk (også på jobb!), og jeg begynte så smått å få på plass gavene. Vi feiret barnebursdagen til storesøster i desember sammen med en venninne, så da var det også ferdig, og så var det julebord, Luciafeiring i barnehagen, juleavslutning på skolen, nissefest i barnehagen, julelunsj på jobb, og plutselig var det jammen juleferie! Og så kom vi på at vi ikke hadde handlet inn mat til jula…

Herregud, så mye man styrer! Til hver eneste jul glemmer jeg hvordan man lager nøttestek, og hver jul kaster jeg bare sammen ingredienser, og det går jo greit. Likevel handler man inn til jul som om man skal være isolert fra omverdenen i to-tre uker, og så skal man kose seg så mye at man har godterier helt til februar 😅

Men i morgen har vi ingen planer, og jeg skal sette på røkelse og legge beina på bordet. Barna er supergira, og spesielt storesøster, som virkelig har fått julestemning i år. Lillesøster vimser bare rundt og kaster seg på gledesbølgen uten helt å skjønne noe. Hun har lært seg ordet godteri, så hver gang det blir nevnt, kommer hun løpende og er veldig forventningsfull. Lover bra for blodglukosen hennes den neste uken 😂

Jeg håper alle får en kjempekoselig jul, så skal jeg se om jeg ikke får kikket innom litt oftere etter hvert 🙂

Din kommentar

*

*

CommentLuv badge