Om bloggen

Min første blogg ble startet før jeg visste hva en blogg var. Vi kalte det en nettdagbok, skikkelig old school, i 2000, tror jeg. I 2001 fikk jeg mitt første domene i julegave, mitt andre domene kjøpte jeg i 2002, og nå mitt forhåpentligvis siste i 2010. De store forandringene har det ikke vært gjennom årene. Hovedforskjellen er vel at jeg blogget på engelsk på begge mine forrige domener. Jeg gikk tilbake til å blogge på norsk igjen fordi jeg på et tidspunkt hadde tre blogger jeg aktivt (eller mindre aktivt) oppdaterte, og jeg håper at på denne måten vil jeg kunne oppdatere mye oftere 😉

Jeg har også hatt et webkamera på nettsiden min, og det var visst en big deal på den tiden, for jeg ble intervjuet av Nettavisen, VG Nett, Dagbladet og Harstad Tidende.

Gjennom bloggen min har jeg hatt en del morsomme opplevelser. En gang ble jeg også kontaktet av Ricki Lake Show om jeg ville være med i en episode, og da jeg spurte: «Are you serious?» var svaret ja. Jeg tror ikke de skjønte at jeg ikke var det. Selv den dag i dag vet jeg ikke om det var tull eller ikke. Ellers kan jeg nevne at jeg har fått søte e-poster fra en sinna amerikaner som ikke likte at jeg uttalte meg om Kerry/Bush-valget i 2004.

Og så må jeg bare si at jeg fraskriver meg alt ansvar for innhold på sider jeg har linket, og linker på deres sider. Jeg prøver å holde det barnevennlig her, men man vet jo aldri.

Jeg har domene hos GoDaddy og hosting hos HostGator, og er veldig fornøyd.

Navnet Drømmeland er fra Peter Pan, fordi jeg alltid har vært en barnslig og barnlig sjel. Jeg hadde akkurat bestemt meg for at det kanskje var på tide å bli voksen, slutte å gå med Hello Kitty T-skjorter og spille Pokémon, da jeg ble mamma, og dratt tilbake til Drømmeland 😉