Om meg

Hei og velkommen til mitt lille hjørne i det store Internettet!

Jeg heter Hanna og er født på 80-tallet. Heldigvis er jeg ikke så gammel at jeg har bilder av meg med BALL-genser og kreppet hår, men jeg har noen forferdelige bilder av meg i altfor store Adidasgensere og altfor mange fra da jeg var på speiderleir med magetaske. Men nok om det.

Jeg er født i Sør-Korea, adoptert og oppvokst i Harstad, har bodd på Stokmarknes, i Trondheim, Kristiansand og Oslo under studietiden. Etter å ha prøvd meg på fotografi, IT, og bioteknologi, landet jeg på det jeg hele livet har ønsket å gjøre: Nemlig å jobbe med dyr. Jeg er dyrepleier og elsker det.

I 2007 møtte jeg mannen i mitt liv. Sommeren var varm, og jeg falt pladask. Som verdens største klisjé ble vi kjent fordi vi begge hadde hunder. Første gang jeg så han sa jeg: «Det er mannen jeg skal gifte meg med!» Og sånn ble det. I 2009 giftet vi oss i Lisboa. Der var det også varmt, men vi skalv på hendene da vi skulle sette på ringene.

Vi hadde egentlig planlagt å gifte oss på en strand på Bali, men så meldte Lillemor klart i fra om at hun var i magen, så jeg hadde valget mellom å gifte meg med stor mage fordi jeg var gravid, eller fordi jeg nettopp hadde vært gravid, så da valgte jeg det første. På slutten av året kom lillemor til verden. Det var en superkald vinter, og snøen knirket da man gikk. Fødselen var dramatisk, men endte heldigvis bra. Akkurat to år og ti dager etter kom Knerten til verden. Han var en overraskelse som hadde hintet i tre måneder om at fantes før vi skjønte det. Den fødselen var over på fire timer, men Mannen syntes likevel det ikke var noe spesielt hyggelig å være med på.

Storesøster og lillebror

Med lillebror på vei flyttet den lille store familien vår fra Storbyen til Landet, da en sentrumsnær leilighet raskt ble litt for liten for oss. Selv om det satt langt inne å flytte fra all verdens fasiliteter har vi ikke angret ett sekund på at vi byttet ut fem nære kinoer, tre matbutikker rundt hjørnet, trikk hvert femte minutt og kebabsjapper like ved, mot bussen som kommer når den finner det for godt, matbutikken i kjøreavstand og en kino 30 minutter unna, for vi har vårt eget lille hus med hage og terrasse. Hva er vel bedre enn det?

Lillesøster 1 mnd

Det yngste medlemmet av Team Drømmeland er lillesøster, som kom til verden 12 dager før terminen, i oktober 2015. Vi har offisielt vokst ut av bilen som vi nylig kjøpte, og må altså få oss en med plass til tre barneseter (det var ikke bare lett uten å gå for en van).

Vi har nå bare en hund, Pippi, som er en brun labrador som egentlig er en gammel dame nå, men oppfører seg som en valp (og tror hun er liten som en også).

Cedric

Cedric kom inn i familien vår for ikke så lenge siden, som husløs og sulten. Vi tok han inn og han har vært elsket siden.

Jeg er vegetarianer, lav og ganske barnslig, og jeg liker filmer med lykkelig slutt, filmer om superhelter og gode thrillere, sommer, nips, regn som høljer ned, rosa (alt!), retro 70-tallsmønster, dyr, bøker, Hello Kitty, leppepomade (er avhengig), og salt lakris. Og at ting er miljøvennlig og praktisk.